Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

"Χmas Disco Pogo Special" w/ Excuse Me @ Yoga Bala, Αθήνα

"Χmas Disco Pogo Special" w/ Excuse Me @ Yoga Bala, Αθήνα
26/12/2008

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΟUTRO HOSTS "X-MAS DISCO POGO SPECIAL" @ YOGA BALA W/ EXCUSE ME (MARTINI BROS DJ SET /ITALY)

Plus THE FLYING LILIS BROTHERS & SONIC PLAYGROUND DJS

Doors Open @ 23:00
FREE ENTRANCE


To Δεκεμβριανό residency του Disco Pogo στο Yoga Bala λαμβάνει χώρα μια μέρα μετά τα Χριστούγενννα, έχει εορταστικό χαρακτήρα και special dj guest τον Ιταλό resident των περίφημων Excuse Μe parties.

Ακριβώς 20 μέρες μετά το monster party με τους Glimmers στο Βios, τα μέλη του Disco Pogo επιστρέφουν στην free entrance μορφή των parties τους στο Yoga Bala, κρατώντας στα ίδια υψηλά επίπεδα το μουσικό ύφος της βραδιάς και εμπλουτίζοντας την Αθηναική νύχτα με ένα ακόμα σημαντικό και ανερχόμενο dj talent.

Ο Gian Maria Girardi έχτισε την φήμη του πάνω στην mash up λογική των Martini Bros dj sets και τον Φεβρουάριο του 2006 έστησε το δικό του club night "Excuse Me" με βάση την πόλη της Βενετίας.
Μέχρι την άνοιξη του 2007 είχε καταφέρει να εδραιώσει τις Excuse Me βραδιές ως μια σειρά parties απο τα πλέον επιτυχημένα στην Ιταλία και όντας μέλος της εκλεκτής παρέας των Ιταλών παραγωγών που κάνουν διεθνή καριέρα όπως Βloody Beetroots και The Crookers ξεκίνησε να γίνεται περισσότερο γνωστός στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Με βάση τον σύγχρονο eletro ήχο και έχοντας την απαραίτητη dj πείρα ώστε να μιξάρει ενδιάμεσα 80's - 90's dance & punk classics, τα Martini Bros dj sets κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν χιλιάδες downloads στο myspace και σύντομα djs όπως Adam Freeland, Jeff Automatic, Guns and Bombs, Chris Chinchilla απο τους Art Brut και Danny Da Silva έσπευσαν να μοιραστούν τα decks με τον ταλαντούχο Ιταλό.

Το 2008 ακολούθησε μια συνεργάσια με τo παράρτημα της Wesc στην Ιταλία και επιπλέον οι fashion κύκλοι της χώρας ξεκίνησαν να δείχνουν την προτιμήση τους στα Excuse Me parties, με την REPLAY να του αναθέτει το compilation και το mix του νέου cd της εταιρείας. Λίγο πριν το 2009 τα dj dates του Gian Maria σε μερικά απο τα πιο kool indie electro parties του Λονδίνου και της Ισπανίας πυκνώνουν, με αποκορύφωμα το επερχόμενο set του στο περίφημο Razzmataz της Βαρκελώνης.

΄Ενα απο τα πλεον συζητημένα και ανερχόμενα dj set της Ευρώπης (αρκεί ένα download απο το myspace player στο www.myspace.com/clubexcuseme για να σας πείσει) κάνει μια στάση στο Disco Pogo της Αθήνας και δίνει τον απόλυτο party χαρακτήρα στο special Χριστουγενιάτικο set των Flying Lilis brothers και του Sonic Playground.

Δεν υπάρχουν σχόλια: