Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

οταν το hiphop γινεται λογος και εχει κοντα του την ακροαση και την σκεψη



οταν το hiphop γινεται λογος και εχει κοντα του την ακροαση και την σκεψη..
με αυτην την φραση ξεκινησα την εκπομπη ''πυρινα λογια''οταν οι δρομοι εξω περνανε φωτια,εμεις ημασταν κλεισμενοι σε ενα στουντιο λαμβανοντας εκατονταδες μηνυματα απο παιδια που θελανε να συμμετεχουν,να πουν την αποψη τους για οσα τραγικα συνεβησαν μετα τον χαμω του μαθητη.
στο στουντιο λοιπον ειχαμε καλεσμενους 2 αγαπημενους φιλους,ο ενας καθηγητης και ο αλλος μαεστρος της πολης μας με σημαντικες αποψεις και οι 2.Το ερωτημα ειναι αφου συζητησαμε και ειπαν την γνωμη τους ειναι και τωρα τι?
τι γινεται μετα απο ολα οσα συνεβησαν και συμβαινουν..παιζοντας κομματια που ταιριαζουν με το κλιμα των καιρων απο γκρουπ οπως..ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ..ΩΣ ΑΙΔΩ..RAZASTARR..FFC..DEADLOCK..κουνησαν το κεφαλι σκεφτικοι,αφου οπως μας ειπαν,ειχαν μεινει στις εποχες του μεγαλου μικη θεοδωρακη..χαρηκαν που υπαρχουν φωνες που μιλανε μας ειπαν αφου δεν ειχαν ξανακουσει κατι παρομοιο..με αυτα και αυτα εκλεισε η εκπομπη..το μετα ειναι αυτο που μενει..
αφορα εσενα?εμενα?η αυτους τους 2?
το να μιλας,το να εκφραζεσαι αξιζει τελικα τον κοπο?η μενει πλεον η εικονα?
ζουμε δυσκολες εποχες,ερχονται πολλα σκοταδια για την ζωη μας και το ξερουμε..το θεμα ειναι οτι πρεπει να αρχισουμε να απλωνουμε το χερι μας σε οποιον το χει αναγκη..
εργοστασια κλεινουν,δεν εχουμε νερο να πινουμε..ΦΑΝΤΑΣΟΥ..ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..η ανεργια μεγαλωνει,χρηστες ναρκωτικων βγαινουν απο τα κεντρα απεξαρτησης και οι ντιλερ ειναι εκει εξω..ανθρωποι ψαχνουν τα σκουπιδια να φανε..οι μεταναστες ζουνε σε αθλιες συνθηκες και αναγκαζονται να κλεβουν για να φανε..ετσι ο ρατσιμος φουντωνει
ξερεις δεν αρκει να ονειρευομαστε,πρεπει και να μιλαμε..να φωναζουμε.. γαμησε τα τα κομματα..δωσε ενα χαμογελο στον διπλανο σου,παρε αγκαλια την γυναικα σου,την οικογενεια σου,δωσε το χερι σε οποιον το εχει αναγκη..οχι αλλο star..popular..και μαλακιες..τοτε μονο θα κοιταξεις τον ουρανο περηφανος..θα κοιταξεις την καρδια σου βαθια μεσα..τοτε μονο θα γινεις ενας καλος ανθρωπος..επιλεγοντας την ζωη και οχι η ζωη να σε επιλεγει..
εκφραση-σταση ζωης..
απεναντι μας ειναι μονο η σιωπη...
με τιμη σε ολους..πουλιος παναγωτης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: