Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

η πορεια που θελουμε...οχι η πορεια που θελουνε..



για το σωστο μονοπατι βαδιζουμε...
οταν περιοδικα μουσικα αδιαφορουν για λογους οικονομικους και παιχνιδια διαφημισης μουσικους που πιστευουμε πρωτα σαν ακροατες και μετα σαν μουσικους αξιολογους ε τοτε να πανε εκει απο που ηρθαν..στον σωρο δηλαδη..ισως μονο τοτε να ψαξουμε τα πραγματα πιο σωστα..ετσι και εμεις πιστευουμε αυτα τα παιδια,αυτους τους στιχουργους και τους μουσικους που τους εχουμε στην καρδια μας,ξεχωριζοντας τους απο το πληθος των πλαστων.
σαν ραδιοφωνο και καναλι και μουσικη εφημεριδα,δεν διαφημιζουμε τα συγκεκριμενα γκρουπ,αλλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι τους παιζουμε στα περιφερειακα μ.μ.ε. γιατι εμεις το γουσταρουμε.Δεν παιρνουμε χρηματα,προς αποφυγη παρεξηγησεων και το σωστο αυτο ειναι,απλα να παιζεις μουσικη..
δεν ειμαστε δημοσιογραφοι,ουτε επαγγελματιες μουσικοι,πληρωνουμε απο την τσεπη μας..
επειδη λεγονται αποψεις περι μεταχειρησης διαφορετικης κανουμε και εκει αυτο που πρεπει πλεον..καθε δευτερα ακουτε παντα απο (ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ως ΤΧC)..καθε παρασκευη(ACTIVE MEMBER κτλ)..οπως βεβαια συμβαινει με το καθε ειδος..ειτε εντεχνο..ειτε ροκ.ειτε ηλεκτρονικη μουσικη..το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κολληματα γιατι και εμεις την περασαμε αυτην την λογικη και ηταν λαθος..
πρεπει να ασχοληθουμε περισσοτερο σαν ακροατες και μετα να εκφραστουμε..τα γκρουπ που ασχολουμαστε εκτενος,δεν ασχολουμαστε γιατι δεν υπαρχει λογος..ειναι τα ιδια λογος και μαλιστα σοβαρος.Αν δεν ειναι οι RAZASTARR(NIKOΛΑΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ),ΩΣ ΑΙΔΩ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ,ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΣ,ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,DEADLOCK,ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ,ε τοτε ποιοι ειναι?εχουμε μηπως και εμεις το δικαιωμα να παιζουμε αυτα που θελουμε??
χωρις παροπιδες,δειχνουμε στους ακροατες η στους αναγνωστες κατι αλλο,κατι διαφορετικο,μοναδικο και αξιοπρεπεστατο.
το θεμα ειναι να αγνοεις και να αδιαφορεις..ε τοτε αρκετα φαγαμε στην μαπα απο τους κυριους κριτικους,ασχετους κατα την αποψη μου..
εμεις σαν παρεα,σαν διευθυνση που ευχαριστουμε ειλικρινα για την απιστευτη αποδοχη που μας κανει ακομα,εδω θα ειμαστε διαλεγοντας,παιζοντας,τραγουδωντας,γραφοντας,ολα οσα κρινουμε να πουμε..οταν δεν εχουμε να πουμε,εξαφανιζομαστε σιωπηλα..και επανερχομαστε(βλεπε εφημεριδα ΗΧΟΡΑΜΑ).
οταν δεν θα εχουμε κατι να πουμε θα φυγουμε ησυχα..αλλα χαμογελοντας..που μεταδωσαμε εστω και κατι απο αυτο που λαβαμε και εμεις απο αυτα τα παιδια..αγαπη και ζωη..
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ..τα λογια ταιριαζουν σε ενα στιχο..περναει ο καιρος και γω μοναχος/ορειβατης τρελος/ταξιδευω στο φως..
με τιμη πουλιος παναγιωτης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: