Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

LIVE ATHENS..4/12/08..URIAH HEEP..


URIAH HEEP - Πέμπτη 4/12 Τιμή Εισιτηρίου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30 ΕΝΑΡΞΗ 21.30
Σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας μετρούν οι περίφημοι Uriah Heep, τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους!
Έχουν να επιδείξουν πολλές Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν και στο αμερικανικό top 40. Μας έχουν χαρίσει κάποια από τα πιο αγαπημένα κλασσικά ροκ κομμάτια από το '70 μέχρι σήμερα. Το όνομα των Uriah Heep προερχόταν από ένα χαρακτήρα του David Copperfiled, του κλασικού μυθιστορήματος του Charles Dickens. Κέρδισαν την αγάπη του κοινού δίνοντας αμέτρητες συναυλίες που τους έχουν καθιερώσει πια ως θρύλους της βρετανικής σκηνής (κάτι ανάλογο των Grateful Dead στην Αμερική). Τους αποκαλούν επίσης , "οι Beach Boys του heavy metal" για τα μελωδικά τους κομμάτια και τα χορωδιακά τους φωνητικά, παρόλο που η μουσική τους είναι ένα μείγμα από πολύ διαφορετικά είδη, όπως: progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz, ακόμα και country, κάποιες φορές. Σαν μία από τις πρώτες μπάντες που ανέμιξαν το prog με το metal, ανήκουν στους παππούδες του επονομαζόμενου progressive metal.
Μετά από μια μεγάλη σειρά αλλαγών στην σύνθεση του group φτάνουμε στο σήμερα που οι URIAH HEEP οδηγούμενοι από τον Mick Box, τελευταίο αλλά εξαιρετικά σημαντικό εναπομείναντα, αποτελούνται από τους :Bernie Shaw-vocalsMick Box-guitarPhil Lanzon-keyboardsTrevor Bolder-bassRussell Glibrook-drums
Οι URIAH HEEP βγαίνουν από την πρίζα στις 4 Δεκεμβρίου και παρουσιάζουν στο Ελληνικό κοινό ένα μοναδικό unplugged show. Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών…"Easy Livin", "The Magician’s Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard" και πολλά πολλά άλλα οι Uriah Heep είναι οι αγαπημένοι όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: