Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τη Σοφία Παπάζογλου



ΧΑΡΑΜΑ






Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τη Σοφία Παπάζογλου στη σκηνή του ιστορικού "Χαράματος".
Ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ο συνεχώς ανερχόμενος Δημήτρης Μπάσης, με τον πρόσφατο του δίσκο "Η ζωή αλλού σε πάει" και μαζί με μια εξαιρετική επταμελή ορχήστρα είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο "Χάραμα" με τις καλύτερες στιγμές του λαϊκού και του έντεχνου τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Μπάσης με σημαντικές συνεργασίες τη χρονιά που πέρασε (Γ. Νταλάρας, Γλυκερία, Μ. Φραγκούλης, Λ. Λαζόπουλος, Χρ. Νικολόπουλος κ.α.) και με εμφανίσεις σε ιδιαίτερους χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Θέατρο Παλλάς, Μικρό Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Alte Oper Φρανκφούρτης κ.α.), θα μας ταξιδέψει με μια μεγάλη διαδρομή στο προσωπικό του ρεπερτόριο, στα καλύτερα λαϊκά τραγούδια και σε επιλογές - εκπλήξεις.
Η Σοφία Παπάζογλου, που έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η ορχήστρα ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Ν. Ιωνίας Βόλου κ.α., μας προσκαλεί με την λαϊκή φωνή της σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών.
Μαζί τους η Χρυσούλα Στεφανάκη η οποία έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως η Βίκυ Μοσχολού, ο Δημήτρης Μητροπάνος, κ.α., η Ηρώ Σαΐα, που έχει ξεχωρίσει με τις συμμετοχές της στην ομάδα Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και σε συναυλίες των Λουκιανού Κηλαηδόνη και Βαγγέλη Γερμανού, καθώς και ο Βαγγέλης Δούβαλης που έχει βρεθεί στη σκηνή μαζί με τη Λίτσα Διαμάντη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Μανώλη Μητσιά κ.α.
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Παπάζογλου, μαζί με την ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα νέων μουσικών και ερμηνευτών, θα αφιερώσουν ένα μέρος του προγράμματος στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, που αποτελούν τις δύο σημαντικότερες φωνές, που σφράγισαν το λαϊκό τραγούδι.
Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα, το "Χάραμα" θα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.


Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7669742/ 6946468384
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 23.00
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00
Φιάλη ουίσκι: απλή 120 ευρώ, σπέσιαλ 140 ευρώ, φιάλη κρασί: 70 ευρώ
Κυριακές μεσημέρι 35 ευρώ το μενού και τα ποτά δωρεάν

Εορταστικό Πρόγραμμα
Hμέρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια των εορτών: 24 - 25-26-27-28/12 & 31 /12 & 1-2-3-4-5 /01
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 50 ευρώ μενού + 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 60 ευρώ μενού + 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα

Ε.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: