ΑΦΙΈΡΩΜΑ... THE BOY Έτοιμοι Δύο..Iner Ear...Tο “Έτοιμοι Δύο” είναι μια γυναίκα.
Προσπαθεί να ξεχάσει τι άφησε πίσω της.
Ότι και αν ήταν ευθυνόταν για τον κόμπο στο λαιμό της.
Τώρα λέει στον ταξιτζή να κάνει γρήγορα γιατί θα χάσει το τρένο.
Συνειδητοποιεί όμως ότι δεν την κυνηγάει κανείς.
Μπορεί αν θέλει να κλείσει και τα μάτια της για λίγο και να αφήσει την Τσανακλίδου στο ραδιόφωνο να τη νανουρίσει.
Άλλωστε ότι χρειάζεται το έχει στο μικρό της τσαντάκι.
Την ταυτότητά της για να μην ξεχνάει ποια είναι και το κόκκινο κραγιόν της για να σημαδεύει πρόσωπα.

Μουσική-Στίχοι-Πιάνο-Αντρική Φωνή: The Boy
Παραγωγή, Όργανα: Κτίρια τη νύχτα
Γυναικείες φωνές: Δεσποινίς Τρίχρωμη, Κίκα
Μάστερινγκ: Γιάννης Χριστοδουλάτος
Artwork: Roleplay

Το “Έτοιμοι Δύο” κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album στις 4 Σεπτεμβρίου από την Inner Ear.


The Boy - Δύο Αδέλφια Από το album "Έτοιμοι Δύο" iTunes http://smarturl.it/ot1jyv Bandcamp http://smarturl.it/smy1y3 Inner Ear site http://smarturl.it/19x138The Boy άρχισε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) απο το 1997 εώς το 2003. Οι f(a39) κυκλοφόρησαν το mini ep “World Waits”, καθώς επίσης ηχογράφησαν μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον The Boy (Καλή τάπα καρφίτσα, Κλαίς;).

Στη συνέχεια έγινε μέλος του electro-trash συγκροτήματος Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004 άρχισε να ηχογραφεί ως The Boy. Επίσης τότε σχημάτισε την piano-punk performance των Mary and The Boy. To 2007 o The Boy κυκλοφόρησε με το Μουσικό Κίνημα: (Μαύρες)Τρίχες δυο προσωπικά του άλμπουμ σε μορφή cd-r (“50 God damned songs”, “BEAT”). Έγραψε μουσική και έκανε μουσική επιμέλεια στην ταινία του “Ροζ”, η μουσική της οποίας βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία .

Έχει συνεργαστεί ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol και ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Έχει ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως Barry Adamson, Spiritualised, Selfish Cunt, No bra, The Caretaker, Baby Dee ως The Boy και για τους Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly με τους Mary and The Boy.

Το 2007 έγραψε και έπαιξε ζωντανά τη μουσική της θεατρικής παράστασης “Οξυγόνο” του Ivan Vyrypaev ,που παρουσιάστηκε στον Eξώστη του Θεάτρου Αμόρε. Το 2007 κυκλοφόρησε με τους Mary and The Boy το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με τη Low Impedance Recordings και το 2008 με τους Mary and The Boy και σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” με την Inner Ear.

Τον Μαϊο του 2009 κυκλοφόρησε απο την Inner Ear το πρώτο album του ως The Boy, “Please Make Me Dance”, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Επιπλέον συμμετείχε ως τραγουδιστής και πιανίστας στα άλμπουμ των Felizol, Lolek,The Callas.

Παράλληλα, ξεκίνησε τη συνεργασία του με το συγκρότημα Felizol and The Boy και κυκλοφόρησαν το 12 ιντσο “Ο.Η.Ι.Ο” στην Ntrop Records, ενώ έγραψε τη μουσική και σκηνοθέτησε την θεατρική παράσταση “1984” ως The Boy.

Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφορεί το «Κουστουμάκι» από την Inner Ear, θα ακολουθήσουν η “Ηλιοθεραπεία”, που κυκλοφόρησε μαζί με το μυθιστόρημα 108 σελίδων, «Μαύρο Αίμα» το 2011 και το “American Unicorn” το 2013.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περισσότερες απο 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave, Schoolwave, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.