Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008


Ένας ανήλικος, 15 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο μετά τις 9 το βράδυ από τα πυρά αστυνομικού στα Εξάρχεια.
Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου
Περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων στο οποίο επέβαιναν δύο ειδικοί φρουροί, ηλικίας 31 και 37 ετών, ανέβαινε τη Χαριλάου Τρικούπη, κατευθυνόμενο προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να επιληφθεί περιστατικoύ μετά από τηλεφωνική κλήση.
Στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου το περιπολικό δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα που πέταξαν εναντίον του διάφορα αντικείμενα.
Οι δύο ειδικοί φρουροί απομακρύνθηκαν προς στιγμήν, αλλά σε μικρή απόσταση επί της Χαριλάου Τρικούπη σταμάτησαν το όχημα, βγήκαν έξω και γύρισαν πίσω για να καταδιώξουν τους δράστες.

Εκείνοι όμως όταν είδαν τους ειδικούς φρουρούς να τρέχουν προς το μέρος τους επέστρεψαν και κινήθηκαν πάλι εναντίον τους.
Ένας από τους δύο ειδικούς φρουρούς, που αποτελούσαν το πλήρωμα του περιπολικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε εναντίον των νεαρών με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 15χρονος Α.Α.Γ.
Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το νεαρό στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του......................................................................

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ..ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ..ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ..ΒΛΕΠΕΤΕ?ΝΙΩΘΕΤΕ?ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ?ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΟΧΙ..ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..ΕΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΝΑΤΕ..ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ..ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ..ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΦΩΤΙΑΣ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ..ΝΔ..ΠΑΣΟΚ..ΚΚΕ..ΣΥΝ..ΛΑΟΣ..

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ???

ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ..ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..ΑΛΗΤΕΣ..

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΣΥΧΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ??

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ..ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩ ΣΑΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ??????????????????????

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ??????????ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ..

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ..

ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΞΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΗ ΣΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: