Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σταύρος Λάντσιας 29.12.2011 22.00




Ianos - Αθήνα

Προπώληση:
Ianos
Online αγορά:
http://www.ianos.gr




Ο δεξιοτέχνης πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας μας καλεί σε δύο μουσικές βραδιές στον ΙΑΝΟ, όπου μαζί με πέντε εκλεκτούς μουσικούς θα μοιραστεί μαζί μας το αποτέλεσμα της τρίτης του προσωπικής δουλειάς, το “Ημερολόγιο Ονείρων”.

Στο “Ημερολόγιο Ονείρων” οι μουσικές μελωδίες συνδέουν τον ήχο του πιάνου, του μπάσου, των ντραμς, αλλά και του βιολιού, του σαξοφώνου και της κρητικής λύρας για να μας χαρίσουν μια μελωδική διαδρομή που μας συγκινεί και μας ταξιδεύει, σαν ανάμνηση ονείρων… Οι δύο μουσικές παραστάσεις έρχονται να ζωντανέψουν αυτούς τους ήχους σε μια επιθυμία του ίδιου του δημιουργού να τις μοιραστεί με το κοινό.

Οι μελωδίες του κυπριακής καταγωγής πιανίστα έχουν κερδίσει κοινό και κριτικούς. “Όταν ακούς τον Σταύρο Λάντσια να παίζει πιάνο, είναι αναπόφευκτο να νιώσεις ότι σχεδόν δεν ανασαίνεις. Σε καθηλώνει με τη δύναμη, τη μελωδικότητα και τη δεξιοτεχνία του. Οι συνθέσεις του εξίσου υπέροχες, τις χαρακτηρίζει ο λυρισμός, σαν ποιήματα δίχως λόγια. Σε ωθούν άλλοτε να ονειρευτείς και άλλοτε να ταξιδέψεις στις αναμνήσεις σου με οδηγό τα αισθήματά σου”, αναφέρει η Φιλουμένα Ζλατάνου.


Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Sergiu Nastasa: βιολί

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο
Νίκος Σιδηροκαστρίτης: τύμπανα


ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 8€

*Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: