Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

LINKIN PARK


LINKIN PARK + Funeral For A Friend @ Terra Vibe Park, Αθήνα
21/07/2009

Την Τρίτη 21 Ιουλίου οι LINKIN PARK στο Terra Stage του Τerra Vibe Park.

Οι Linkin Park επιστρέφουν «στον τόπο του εγκλήματος» που δεν είναι άλλος από το Terra Stage, στις 21 Ιουλίου. Μετά την συγκλονιστική περσινή τους εμφάνιση (αδιαμφισβήτητα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία ever!), εκατομμύρια – πάνω από εξήντα για την ακρίβεια – πωλήσεις δίσκων και ενέργεια που δεν μετριέται, έρχονται για να μας πουν τα υπόλοιπα – που σίγουρα όλοι θέλουμε να ακούσουμε!

Links:
http://linkinpark.com/

Η προπώληση ξεκινάει στις 20 Μαρτίου.

Τα μέλη του Fan Club θα έχουν online πρόσβαση στα εισιτήρια από τις 18 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:
45 euro όρθιων γενική είσοδος για τα πρώτα 1.000 στην γενική περιοχή, και 55 euro για την ίδια περιοχή μετά την εξάντληση των 1.000 πρώτων.
85 euro όρθιων στο PL1, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής. Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση Parking.
Την ημέρα της συναυλίας η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ θα κοστίζει 60 ευρώ στο ταμείο.

0,75 euro από κάθε εισιτήριο των Linkin Park θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό "Music For Relief" (MFR)



Opening Act: FUNERAL FOR A FRIEND

Oι Ουαλοί post-hardcore / emo rockers “Funeral for a Friend” θα ανοίξουν την αυλαία του Terra Vibe Park στις 21 Ιουλίου, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι εκρηκτικοί Linkin Park! Οι πέντε φίλοι ξεκίνησαν από το Bridgend, της Ουαλίας το 2001 και από τότε οι “Funeral for a Friend” κερδίζουν τις εντυπώσεις, με την πλούσια σε παραγωγή δισκογραφία τους. Πιστοί υπηρέτες της μουσικής με δυνατά και γεμάτα νόημα τραγούδια ικανοποιούν τους φανς οποιασδήποτε σκηνής, rock, emo ή και post-hardrock.

The story so far…
Έχουν περιοδεύσει με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι “Iron Maiden” και “My Chemical Romance”
Τρία single τους έχουν σκαρφαλώσει στο Top 20 των single chart στο Ηνωμένο Βασίλειο,
Έχουν βραβευθεί στα Kerrang! Αwards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι Βρετανοί.

Με τον τελευταίο τους δίσκο, “Memory And Humanity” να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην μουσική το υς σταδιοδρομία, θα προετοιμάσουν το έδαφος στο ενθουσιώδες κοινό πριν την μεγάλη εμφάνιση των Linkin Park!

Δεν υπάρχουν σχόλια: