Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

DEEP PURPLE


DEEP PURPLE @ Terra Vibe Park, Αθήνα
22/07/2009

Οι Deep Purple έρχονται τον Ιούλιο για να μας δώσουν μία πραγματική γεύση κλασσικού ροκ! Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στην Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη! Ο Ian Gillan με αναλλοίωτη φωνή που μας ταξιδεύει, επιστρέφει μαζί με το πιο δυνατό line up των τελευταίων χρόνων! Ατρόμητοι, έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στην hard rock σκηνή!

Οι Deep Purple με ιστορία σχεδόν 40 χρόνων, και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων έχουν επάξια κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο θορυβώδες γκρουπ όλων των εποχών! Ξεκίνησαν μαζί με τους Led Zeppelin & Black Sabbath και πάρα πολύ γρήγορα χαρακτηρίστηκαν ως οι θεοί της hard rock σκηνής. Μέχρι σήμερα, οι Deep Purple συνεχίζουν να επηρεάζουν μεγάλα γκρουπ και να εμπνέουν εκατομμύρια κοινό με τη μουσική τους και τους σοφιστικέ στίχους τους! Ο ήχος τους ακούγεται πάντα ως καινούργιος... Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σιγοτραγουδήσει το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune! Και ο κατάλογος με τα αγαπημένα μας των Deep Purple είναι άπειρος!...

Κλασσικοί ρόκερς, οι Deep Purple ξέρουν πώς να δίνουν μοναδικές συναυλίες. Στην μακρόχρονη καριέρα τους έχουν περιοδέψει σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία! Στην Γαλλία το 2007 έλαβαν ειδικό βραβείο για την επιτυχία της περιοδείας τους στη χώρα, πουλώντας πάνω από 150.000 εισιτήρια σε 40 σόου σε όλη τη χώρα!

Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά για δύο βραδιές, Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα με την εμφάνιση τους στην ΑΘήνα, σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας μια σειρά συναυλιών που θα φιλοξενηθούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park! Πρόκειται για τον χώρο όπου απολαύσαμε το πρώτο Rockwave του 2004, τον χώρο που το 2008 στήθηκε το δεύτερο stage του Rockwave.
Οι Deep Purple είναι το πρώτο από μια σειρά ονομάτων που θα εμφανισθούν στο Vibe Stage και σύντομα θα ανακοινωθούν, κάνοντας το Terra Vibe Park την απόλυτη συναυλιακή μας απόδραση...

Η τιμή του εισιτηρίου για τους πρώτους 2000 που θα σπεύσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους ανά πόλη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) θα είναι 40€.
Μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 ειστηρίων σε κάθε πόλη, η προπώληση θα συνεχιστεί με τιμή εισιτηρίου 45€.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.myspace.com/deeppurple
http://www.deep-purple.com/

www.didimusic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: