Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΤΣΑΤΣΟΥ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Θεοδοσία Τσάτσου @ Τεχνόπολις, Αθήνα
27/07/2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΤΣΑΤΣΟΥ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η μοναδική Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική ροκ σκηνή, με μία εκρηκτική live εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου, και ώρα 21.30, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα τραγουδήσει ζωντανά για το κοινό παλιές ροκ επιτυχίες, καθώς και έντεκα ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου.

Η καθιερωμένη πλέον αγάπη της «Τεχνόπολις», όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φώτης Ιγνατίου, για τους νέους δημιουργούς και ερμηνευτές, η οποία τους αγκαλιάζει και τους δίνει ενέργεια από το Γκάζι, για να χαρίσουν με την σειρά τους στους Αθηναίους μοναδικές στιγμές, έχει γίνει θεσμός!

Ο νέος δίσκος της Θεοδοσίας Τσάτσου με τίτλο «Α ΓΑΠΗΣΟΥ» χαρακτηρίζεται από επαναστατική rock διάθεση με την αρμονική συνύπαρξη στοιχείων funky, blues, soul, jazz και μπουζουκιού, δημιουργώντας έτσι έναν ολοκαίνουργιο ήχο που σίγουρα θ’ αγαπηθεί…

Εισιτήρια:
Προπώληση: 10 ευρώ (ticketnet),
Ταμείο: 15 ευρώ

Ο νέος δίσκος της Θεοδοσίας Τσάτσου «Α ΓΑΠΗΣΟΥ» κυκλοφορεί από τις 10 Ιουλίου 2009, σε όλα τα καταστήματα δίσκων και CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: