Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

πηγη PAOKLAND..

Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2009
Νεκρή από χρήση ναρκωτικών 26χρονη, βρέθηκε μέσα στο ΑΠΘ. Η αδιαφορία κράτους και κοινωνίας σκοτώνει...

Την τελευταία της πνοή από χρήση ναρκωτικών μέσα στο προαύλιο της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης άφησε προχθές μια 26χρονη. Στις 5 το απόγευμα της Τρίτης μπήκε στον χώρο του Πανεπιστημίου η άτυχη κοπέλα μαζί με έναν νεαρό. Στη συνέχεια οι δύο νέοι έκαναν χρήση «κοκτέιλ ναρκωτικών» με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να πέσουν σε κώμα. Υστερα από περίπου τέσσερις ώρες φύλακες του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια περιπολίας τους εντόπισαν και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 26χρονης. Στο θέμα αναφέρθηκε ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Αναστάσιος Μάνθος, ο οποίος αναγνώρισε ότι το πρόβλημα χρήσης ναρκωτικών στους χώρους του Πανεπιστημίου αποτελεί γεγονός ωστόσο, όπως διευκρίνισε, είναι σπάνιο το φαινόμενο απώλειας ζωής.
ΠΗΓΗ
Η μαστιγα των ναρκωτικών θερίζει στην Θεσσαλονίκη. Ένα θέμα τραγικό, για παιδιά που παρασύρονται ή δεν βρίσκουν άλλη διέξοδο ή δεν έχουν δύναμη χαρακτήρα. Καμμία κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το ακουμπάνε καν το ζήτημα. ''Είναι μια μεγαλη συζήτηση'' λένε. Απλά όλοι το έχουν αποδεχτεί. Το τραγικό είναι ότι το έχει αποδειχτεί και η κοινωνία.

Το εκάστοτε κράτος, βάζει στην φυλακή τους τελευταίους που φταίνε πάντα γι αυτήν την μάστιγα. Ποτέ κανένας έμπορος ναρκωτικών δεν μπήκε φυλακή. Ακόμα και από βουλευτές προστατεύονται αυτοί (δείτε την υπόθεση Κεφαλογιάννη). Αδιαφορία και κανένα πρόγραμμα σοβαρό απεξάρτησης. Καμμία μέριμνα για το πως θα μπουν στην κοινωνία οι απεξαρτημένοι. Όποιος έχει συζητήσει με αυτά τα παιδιά, καταλαβαίνει την αγωνία τους μην ξαναπέσουν στα ίδια. Νιώθει την απόγνωση τους για την εγκατάλειψη της κοινωνίας και του κράτους. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μην μπούν ξανά στον δρόμο προς την κόλαση.

Το μόνο που λαμβάνουν είναι η αδιαφορία του κράτους και της κοινωνίας μας. Παιδιά ενός κατώτερου θεού. Παιδιά που πεθαίνουν στον βωμό του κέρδους των εμπόρων ναρκωτικών και των κυκλωμάτων που τους προστατεύουν. Κυκλωμάτων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ και με τις ευλογίες πολιτικών. Συγκάληψη με σκοπό το κέρδος. Ματωμένα χρήματα.

Αλλά ρε μπάσταρδοι, όλα εδώ πληρώνονται.

by AnticapitalistA

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

EINAI ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;