Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Παντελής Θαλασσινός & Μελίνα Κανά



Παντελής Θαλασσινός & Μελίνα Κανά @ Σταυρός Του Νότου [Κεντρική Σκηνή], Αθήνα
23/01/2009

Παντελής Θαλασσινός & Μελίνα Κανά
κάθε Παρασκευή & Σάββατο

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εκείνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς δημιουργούς, εκείνη μια μεγαλη φωνή. Και οι δυο διανύουν μια ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες «στάσεις» τους στο χώρο των ζωντανών μουσικών εμφανίσεων τόσο για τους ίδιους όσο και για το κοινό θα είναι αυτή που θα γίνει από τις 14 Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Εκεί θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί η Μελίνα Κανά και ο Παντελής Θαλασσινός.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας τους κοινής δισκογραφικής δουλειάς οι δυο καλλιτέχνες αποφάσισαν να κάνουν μια σειρά εμφανίσεων όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το πιο ουσιαστικό υλικό: αγαπημένα τραγούδια που ξεχώρισαν, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και βρήκαν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας. Κομμάτια του Παντελή Θαλασσινού αλλά και τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τη φωνή της Μελίνας Κανά θα ακουστούν σε ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία και για μια μουσική συνομιλία που κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις φέρνοντας στο φως απρόσμενες πλευρές τους.

Τα Σμυρναίικα τραγούδια, Ανάθεμά σε, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Καράβια Χιώτικα, Γέλα ψυχή μου, Να βάλω τα μεταξωτά, Αερικό, Απ' τα κρυμμένα να σωθείς .... και τόσα ακόμα δίνουν την αφορμή για έξοδο σε μια παράσταση – ιδαίτερη συνάντηση δυο ξεχωριστών καλλιτεχνών.

Σταυρός του Νότου, Κεντρική Σκηνή: Μελίνα Κανά- Παντελής Θαλασσινός.
Έναρξη: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή-Σάββατο.
Είσοδος με ποτό: 15€

Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος, 210-9226975, www.stn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: