Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κώστας Λειβαδάς


Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κώστας Λειβαδάς @ Κύτταρο, Αθήνα
30/01/2009

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

…και Παρασκευή και Σάββατο 30-31/01 , 6-7 Φεβρουαρίου

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ-ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ
Μαζί τους η Φαίη Ξυλά

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €
ΕΝΑΡΞΗ:22.30

Μετά από μία πενταετία, με το ρολόι, και πλήθος πλατινένιων συνεργασιών, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς πιο ώριμοι και ενδιαφέροντες από ποτέ, αποφάσισαν να ξανά-συνεργαστούν επί σκηνής.

Παλαιοί γνώριμοι από το σχήμα του Νίκου Πορτοκάλογλου και συνδεδεμένοι με μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες (ο ένας κυρίως σαν συνθέτης και λιγότερο σαν ερμηνευτής και η άλλη περισσότερο σαν ερμηνεύτρια και λιγότερο σαν συνθέτης) φτιάχνουν καινούργιο “dream team-group”, αφήνονται στον ηλεκτρικό τους εαυτό και παρουσιάζουν την παράσταση-πάρτι «Όλοι Λένε Ψέματα». Κυνηγώντας περισσότερο την ησυχία τους, πετυχαίνουν την πρωτοπορία και απευθύνονται πρώτα στους φίλους τους, το Θοδωρή Γκόνη, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Γιώργο Παυριανό ( Athens Voice), με σκοπό να τους παραδώσουν πρωτότυπα κείμενα γύρω από το ψέμα, που θα ερμηνεύσουν ο τραγουδοποιός και η ερμηνεύτρια, η ερμηνεύτρια και ο τραγουδοποιός!

Καινούργια τραγούδια δικά τους, αλλά και διασήμων συναδέλφων τους, θα ακουστούν για πρώτη φορά επί σκηνής. Ηλεκτρονικά βοηθήματα και εκπλήξεις φίλων guests, ανά πάσα στιγμή θα κλέβουν την παράσταση, η οποία στηρίζεται κυρίως σε πασίγνωστα τραγούδια που αγαπάει το κοινό.

Καθόλου εκτάκτως μα προμελετημένα και συγκινησιακά φορτισμένα, η απαστράπτουσα Φαίη Ξυλά συγγενικό αίμα απ’ το χώρο της ηθοποιίας, συναντάει στις παραστάσεις στο Κύτταρο τον Κώστα και την Ανδριάνα, σαν άλλος ιεροφάντης για να βγάλει απ’ τα σκοτεινά περισσότερες αλήθειες μπροστά στα μάτια του κοινού. Ζήτω η υποκριτική, κάτω η υποκρισία!

Στην παρέα τους επίσης, οι : Σάκης Κατσάτσος(Μπάσο), Τάσος Φωτίου(Σαξόφωνο ), Βαγγέλης Τζάτσος (Κιθάρα), Τσίκο (Κρουστά).

Kύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: