Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

B.D. Foxmoor 21.01.2012 21.30




Μουσική Σκηνή Αυλαία - Αθήνα


B.D. Foxmoor

Για τρία Σάββατα του Γενάρη ο B.D.Foxmoor, κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, των Active Member θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή Αυλαία στο Βοτανικό, δημιουργικά δραστήριος όσο ποτέ -και όχι μόνο επειδή οι καιροί το ζητάνε.

Ο ίδιος, σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα, αφουγκράζεται τη βαθιά πολιτιστική κρίση και την ανάγκη να κάνουμε πράξη τα λόγια μας. Αυτό σημαίνει η μουσική που δημιουργεί και βάφτισε Low Bap: την ουσιαστική σχέση που οφείλουν να έχουν οι λέξεις με τη ζωή. Το αυτονόητο δηλαδή και τίποτα άλλο πιο περίπλοκο από αυτό.

Από εκεί κι έπειτα, με οδηγό τις λέξεις και το Hip hop κώδικα ανακαλύπτει πολλούς καινούριους ήχους και τρόπους να πει τις ιστορίες του -ξεφεύγοντας πολύ συχνά από τα γνωστά μουσικά του μονοπάτια.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δέκατη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Dublaz», ένα ορχηστρικό album με τίτλους από ονόματα επαναστατών και ανθρώπων σπουδαίων των οποίων η ιστορία διάλεξε να αποσιωπήσει το έργο... Επίσης τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε μαζί με τη Sadahzinia τον καινούριο δίσκο των Active Member «Στων Βουβών την Εσχατιά».
Τα δισκογραφικά του νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μαζί με τον Jamoan (κιθάρα, κρουστά, φωνή) το album «Ο Χειμώνας» αποτέλεσμα του project τους που ονομάζουν La Bruja Muerta, και με αφορμή την ομώνυμη ταινία -της οποίας αποτελεί το soundtrack- που γυρίστηκε το Νοέμβρη σε Ελλάδα και Αγγλία.
Τις τρεις αυτές βραδιές στην Αυλαία, θα παρουσιάσει τραγούδια από τις πρόσφατες δουλειές του αλλά και από όλη τη δισκογραφία του με τους Active Member σε ένα πρόγραμμα τρεισήμισι περίπου ωρών. Στις συναυλίες αυτές θα συμμετέχει το γκρουπ Χνάρια.

Πληροφορίες:
http://www.lowbap.com/gr/artistdetails.asp?artistsid=5
2104022413 (8ctagon)

Δεν υπάρχουν σχόλια: