Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Λένα Αλκαίου + Ελένη Ροδά 21.01.2012




Ρυθμός Stage - Αθήνα




Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εμφάνιση της Λένας Αλκαίου το περασμένο Σάββατο με καλεσμένη της την μοναδική, μπριόζα Κατερίνα Κούκα που κυριολεκτικά ανέβασε το κέφι στα ύψη, η Λένα Αλκαίου φιλοξενεί στη δεύτερη εμφάνισή της στο Ρυθμό Stage την κυρία Ελένη Ροδά για να τραγουδήσουν μαζί σημαντικές στιγμές από το καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι κι όχι μόνο.
Η Λένα Αλκαίου επιστρέφει στις μουσικές σκηνές της Αθήνας με ένα unplugged πρόγραμμα βασισμένο σε μια κιθάρα και ένα μπουζούκι, αποδεικνύοντας ότι δυο μόνο όργανα αρκούν για να ανεβάσουν το κέφι και να συμμετέχει ο κόσμος με παρείστικη διάθεση που τόσο μας λείπει από την καθημερινότητα. Με τη συνοδεία του Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα και του Βασίλη Παπαδόπουλου στο μπουζούκι θα μας θυμίσει τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού αλλά και πολλά από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας.

Επί σκηνής, μαζί της εκτός από τους δυο εξαίρετους μουσικούς, θα συμμετέχουν και δυο κυρίες του λαϊκού τραγουδιού. Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η Κατερίνα Κούκα θα ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια μαζί με την Λένα, ενώ το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η κυρία Ελένη Ροδά θα μας θυμίσει τραγούδια του Ζαμπέτα και όχι μόνο παρέα πάντα με την Λένα Αλκαίου

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)/ φιάλη 100€ - κρασί 50€ (κομπλέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: