Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αντώνης Μίτζελος, Ευσταθία, Δώρος Δημοσθένους 16.01.2012 21.00




Eliart - Αθήνα




Έχοντας βαθιά πίστη στην αμοιβαία υποστήριξη και στη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης το Θέατρο Eliart με την πολύτιμη σύμπραξη των Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας και Δώρου Δημοσθένους οργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα μια μουσική-φιλανθρωπική βραδιά της οποίας τα έσοδα θα υποστηρίξουν το σημαντικό έργο του σωματείου «Οι φίλοι του Παιδιού». Στην προσπάθεια αυτή συμβάλει και συμπαραστέκεται η Αλυσίδα Εστιατορίων Πίτα Παν.

Οι τρεις καλλιτέχνες Αντώνης Μιτζέλος, Ευσταθία και Δώρος Δημοσθένους θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Eliart την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21.00 αφιερώνοντας τα τραγούδια και το ταλέντο τους σε ένα από τα πιο δραστήρια και σωματεία που έχουν ως κύριο μέλημα τους τη φροντίδα και την στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» δραστηριοποιείται από το 1987. Στα 25 χρόνια λειτουργίας του προσφέρει με συνέπεια και επιμονή βοήθεια σε εκατοντάδες οικογένειες και παιδιά. Στα χρόνια αυτά έγιναν εγχειρήσεις, βαφτίσεις, γάμοι. Οικογένειες φιλοξενήθηκαν και άλλες παραθέρισαν όταν το είχαν ανάγκη ενώ για πολλά παιδιά καλύφθηκαν και καλύπτονται φροντιστήρια και δίδακτρα. Το σωματείο, που από το 1997 είναι μέλος του «Μαζί για το παιδί», απασχολεί κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο και επισκέπτρια υγείας. Επιπλέον, από το 2007 το Νηπιαγωγείο Φίλοι του Παιδιού λειτουργεί ως ένας χώρος αγάπης, φροντίδας και ξενοιασιάς για παιδιά άπορων οικογενειών και ανύπαντρων μητέρων, προσφέροντάς τους πολύτιμες δημιουργικές και εκπαιδευτικές ώρες, μακριά από το φόβο και τη βία.

Την ερχόμενη Δευτέρα, όλοι οι άνθρωποι του Θέατρο Eliart μαζί με τους καλλιτέχνες και την έμπρακτη στήριξη της Αλυσίδας Πίτα Παν θα συμπαρασύρουν τον κόσμο σε μια γλυκιά βραδιά με τραγούδια και γεύσεις μα κυρίως αγάπη, αισιοδοξία και βαθιά πίστη πως όταν προσφέρουμε γινόμαστε καλύτεροι και η ζωή όλων μας ομορφαίνει.

Το εισιτήριο-πρόσκληση είναι 20 ευρώ (με ποτό και γεύσεις από Πίτα Παν). Ώρα προσέλευσης στο θέατρο: 20.00. Ώρα έναρξης: 21.00. Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.

Σημ.: Η συμμετοχή όλων (Θέατρο Eliart, Καλλιτεχνών, Πίτα Παν) γίνεται αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα του εισιτηρίου θα δοθούν στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» http://www.filoitoupediou.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: