Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Λουκιανός Κηλαηδόνης 29.11.2011 22.30




Doors - Αθήνα



Λουκιανός Κηλαηδόνης

Κάθε Τρίτη βράδυ, στο Doors στο Κολωνάκι, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης θα μοιράζεται μαζί μας τη τραγουδιστική μυθολογία του – ένα συνεχές βίωμα μιας πλούσιας καλλιτεχνικής ζωής στο οποίο πάντα πάντρευε το όνειρο με την καθημερινότητα.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης γεννήθηκε στην Κυψέλη. Μεγάλωσε σε μια Ελλάδα που έψαχνε εναγωνίως την ταυτότητά της. Χρωμάτισε την καθημερινότητά του με τραγούδια και πάρτι που αγαπήθηκαν παράφορα. Παρόλο που το «σουξέ» του είναι οι μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες, οι μικροί κλειστοί χώροι είναι η αδυναμία του, γιατί όπως λέει, ο κόσμος ειδικά αυτήν την περίοδο έχει την ανάγκη της άμεσης επαφής, του να αισθάνεται ότι είναι μια παρέα που μοιράζεται τα συναισθήματα και τις ιστορίες ενός τραγουδιού.

Το πρόγραμμά του στο Doors θα μοιάζει με κλείσιμο ματιού, με νότα διαφορετικής οπτικής της ζωής μας, με διαδρομή που εμπεριέχει περιπέτεια και έμπνευση, με προσωπική πρόσκληση σε ένα ιδιαίτερο πάρτι. Αλλά και με ένα στοίχημα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της εποχής και με υψηλό ηθικό να δώσουμε τη δική μας απάντηση στη σύγχρονη κρίση.

Οι βραδιές του θα είναι πολύχρωμες και πολυσυλλεκτικές. Με συγκινήσεις, αναμνήσεις για έρωτες που πέρασαν, όνειρα και προσμονές για έρωτες που θα έρθουνε. Θα μας πει τραγούδια ήσυχα, ανήσυχα και «αδικημένα». Μαζί του θα είναι οι «Take The Money and Run» που κινούνται μεταξύ ευρωπαϊκής τζαζ του μεσοπολέμου και αμερικάνικων μπλουζ. Και όπως σε όλες τις εμφανίσεις του Λουκιανού Κηλαηδόνη ο κόσμος θα είναι εκείνος που θα βάζει τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα και θα κάνει την κάθε βραδιά διαφορετική.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και οι
«Take The Money And Run»
Βασίλης Τζαβάρας, κιθάρα, φωνή, πιάνο, φυσαρμόνικα
Μελέτης Πόγκας, κιθάρες, μπάσο
Γιάννης Καραγιάννης, κοντραμπάσο
Γιάννης Νοταράς, τύμπανα, κρουστά

Δεν υπάρχουν σχόλια: