Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Χρήστος Νικολόπουλος 25.11.2011





Χρήστος Νικολόπουλος

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ “ΡΥΘΜΟΣ Stage”

«Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια..»

κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 18 Νοεμβρίου

Τραγουδούν:

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΙΓΙΩΤΗΣ

και σε ένα ρόλο-έκπληξη ο ηθοποιός ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Χρήστος Νικολόπουλος επιστρέφει στο ζεστό και οικείο χώρο των μικρών μουσικών σκηνών για να μας χαρίσει ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι εμφανίζεται στη μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage”. Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Σοφία Παπάζογλου και Γιώργος Αιγιώτης και σε ένα ρόλο έκπληξη και ο ηθοποιός Όθων Μεταξάς.
“Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια”...

2.000 τραγούδια ή αλλιώς 45 χρόνια διαδρομής, από τον συνθέτη των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και αυθεντικό συνεχιστή της παράδοσης του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, σε μία συναρπαστική μουσική παράσταση γεμάτη σπουδαία τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες, κέφι, συγκίνηση και επικοινωνιακή διάθεση.
Στο “Ρυθμός Stage” ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του θα παρουσιάσει όχι μόνο τις κορυφαίες δημιουργίες του αλλά και τραγούδια και ορχηστρικά θέματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ δεν θα λείψουν και ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια σπουδαίων λαϊκών δημιουργών που αγαπά και συγγενεύει μαζί τους. Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά και τα τραγούδια από το νέο album του Χρήστου Νικολόπουλου με ερμηνεύτρια τη Σοφία Παπάζογλου και τίτλο «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό», που μόλις κυκλοφόρησε.

Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού μας πολιτισμού, πλαισιωμένος από μικρή ορχήστρα επιλεγμένων μουσικών, δίνοντας έμφαση σε ιδιαίτερα, παραδοσιακά όργανα αλλά και με τη συνοδεία των σπουδαίων φωνών που ερμηνεύουν τα τραγούδια του, ο Χρήστος Νικολόπουλος ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική μουσική γιορτή!
Και για πρώτη φορά, οι παραστάσεις του Χρήστου Νικολόπουλου στο “Ρυθμός Stage” θα συνοδεύονται από την προβολή σπάνιων οπτικών ντοκουμέντων από όλη τη διαδρομή του στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: