Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Moriginal ChampSystem + Ρόδες 14.04.2011 21.30



Κύτταρο Live - Αθήνα

Moriginal ChampSystem
Χρήστος Τσάμπουρας
Νικήτας Xray Κλιντ
DJ Marina
V4Vevilos ?? DJ Differ
Morfeas

+ Ρόδες

100% hiphop αληθινό Live Show!
+
KLMT Union
Dogman
Dadoo
K the Messiah
Intifada
Felipe (beatbox)
+ Βασίλης Βασιλάτος & η ομάδα κρουστών

Μετά τη επιτυχημένη συναυλία τους στο Κύτταρο, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, οι Moriginal ChampSystem, οι Ρόδες και οι καλεσμένοι τους επιστρέφουν στον ίδιο χώρο για ένα ακόμα εκρηκτικό 100% hiphop live show, την Πέμπτη 14 Απριλίου!
Οι Νικήτας Xray Κλιντ, Χρήστος Τσάμπουρας, DJ Marina, V4Vevilos, DJ Differ και Morfeas μαζί με τους KLMT Union, Dogman, Dadoo, Intifada, K the Messiah, τον beatboxer Felipe και τον αναπάντεχο καλεσμένο τους Βασίλη Βασιλάτο με την ομάδα κρουστών κάνουν ένα μεγάλο PARTY επί σκηνής!

Οι Ρόδες, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία της ροκ μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία τόσο σε πωλήσεις δίσκων όσο και στις συναυλίες, ξάνα επί σκηνής Κυττάρου! Ο Νικήτας Κλιντ στο μικρόφωνο, ο Χρήστος Τσάμπουρας στα τύμπανα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης στις κιθάρες, ο Μάριος Χασαλεύρης στο μπάσο και η Μάρω Αλιφαντάρου στα πλήκτρα αποτελούν τη νέα σύνθεση του σχήματος Ρόδες! Έτσι, θα παίξουν τραγούδια από τη δισκογραφία της μπάντας αλλά και καινούργια που πρόκειται να δισκογραφηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: