Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Blonka + Mpliax166...23.04.2011




Copa Club - Αθήνα




ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ….. ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ….. PARTY BLONKA....

Guest MLIAX 166

Σάββατο βράδυ… λίγο μετά την Ανάσταση, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Γκάζι σε ένα party-live. Οι BLONKA παρέα με τους MPLIAX166 θα σας περιμένουν για μία διαφορετική βραδιά στο COPA, Ιερά οδός και Κεραμεικού 116.

Οι BLONKA (Tea Sleep 4us) είναι μια διαφορετική μπάντα που καταφέρνει να μετατρέπει κάθε ζωντανή της εμφάνιση σε πάρτυ. Στο πρόγραμμά τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, όπως το τραγούδι «Μπύρες» που ήδη έχει ξεχωρίσει, υπάρχουν κομμάτια απ’ τη δεκαετία του 60’s ως σήμερα.

Ένα non stop party.......
Η στιγμή όμως που αφήνουν τα μουσικά όργανα και πιάνουν τα μικρόφωνα είναι ξεχωριστή…. αφού ραπάρουν, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, τα στραβά και τα όμορφα της καθημερινότητάς μας!!!

Τους " Blonka” (Tea sleep 4us) αποτελούν οι :
Ο Στέλιος Μακρυπλίδης, γνωστός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός. Οι συνεργασίες του πολλές…(Λάκης Παπαδόπουλος, Μ.Εμιρλής, Γιοκαρίνης, Ρόδες,Ολυμπίου κ.α.). Τραγούδια του είναι :"Μη μου μιλάτε για εκείνη", "Χαρταετός", "Από την πρώτη μας στιγμή", "Φωτιά στα παραμύθια" κ.α.
Ο Γιάννης Καραχάλιος, ντράμερ από 14ων ετών με πολλές συνεργασίες, διαφόρων ειδών μουσικής, στο ενεργητικό του, όπως: Μ. Εμιρλής, Γιοκαρίνης, Βίσση, Καρβέλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Πουλικάκος κ.α.
Ο Άλεξ Λαζαρίδης, ο μικρός της παρέας, που ήδη έχει κάνει αξιόλογα βήματα στο χώρο της μουσικής. Παίζει κιθάρα από 7χρ. Οι συνεργασίες του πολλές - Μαχαιρίτσας, Πλιάτσικας, Μ.Εμιρλής κ.α.

Geust οι MPLIAX 166
...ελληνόφωνη ποπ πανκ μπάντα που αποτελείται από το τρίο :
Aλεξανδρος Λαζαριδης ( μπασο , φωνητικα )
Γιώργος Μανολοπουλος ( κιθαρες )
Λεύτερης Γιανναρος ( ντραμς )
-- Καλοκαίρι 2004 [κάπου στη Σάμο] : 3 φίλοι περνάνε δύσκολη εφηβεία τρώγοντας σουβλάκια , πίνοντας μπύρες σε παγκάκια με μια κιθάρα γράφουν κομμάτια της καθημερινότητας τους.
-- Χειμώνας 2005 [Αθήνα] : οι 3 φίλοι παρουσιάζουν σημαντικά ψυχικά τραύματα μετά το σχολείο και μεταφέρονται στην Αθήνα γράφοντας περισσότερα κομμάτια με αντίστοιχο περιεχόμενο.
-- 2005-09 : Μετά από πολλά ακουστικά live σε πλατείες , παραλίες και σουβλατζίδικα , η μπάντα ξεκινάει με νέο line up , ανασυγκροτείται με το όνομα ' Μπλιαχ 166 ' και ηχογραφεί τον πρώτο της δίσκο με τίτλο ' άντε αγαπηθείτε όλοι ' .
-- 2009 & : Η μπάντα ξεκινάει να παίζει Live με μεγαλύτερη εμπειρία στα σουβλάκια και τις μπύρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: