Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ROCKWAVE FESTIVAL


ROCKWAVE FESTIVAL @ Terra Vibe, Αθήνα
27/06/2009

Το ορμητικό κύμα της Jose Cuervo, συναντάει για μία ακόμη χρονιά το δυναμισμό των Rock ήχων στο 13ο Rockwave Festival! The wave is back στις 27-28-29-30 Ιουνίου, σε ένα από τα καλύτερα line up στην ιστορία του φεστιβάλ, που θα μας συγκλονίσει! Μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία στα καθιερωμένα πλέον 2 stages του Terra Vibe, το Terra Stage & το Vibe Stage, με τους καλλιτέχνες του Rockwave να εμφανίζονται back to back.

Δείξτε την Cuervo πλευρά σας και ζήστε ατίθασα, με ένταση και πάθος την αυθεντική rock εμπειρία, με τους αγαπημένους: Placebo, Moby, The Killers, Duffy, Tricky, Motley Crue, W.A.S.P., Monster Magnet, Slipknot και Mastodon...και αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα «παρελάσουν» από τις 2 σκηνές του Terra Vibe.

Συγκεκριμένα, τo Σάββατο 27 Ιουνίου, κάνουν πρεμιέρα οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, οι Placebo. Θα μας ξεσηκώσουν παίζοντας τα γνωστά σε όλους hits: “Nancy Boy”, “Pure Morning”, “Every You, Every Me”, “Song to Say Goodbye”, “Meds” και πολλά άλλα. Λίγο πριν θα εμφανιστεί στο Τerra Stage ο Moby για μία ξέφρενη dance εμπειρία αλλά και οι Gogol Bordello, ένα εξωτικό μείγμα τσιγγάνικης και πανκ μουσικής. Την αυλαία θα ανοίξει ο γνωστός μας από τους Blackfield Aviv Geffen με το λυρισμό και τον πολιτικό του λόγο. Συγχρόνως οι Foals, το νέο γκρουπ από τη Μ. Βρετανία που θα κάνει αίσθηση, είναι οι φετινοί headliners στο Vibe Stage!

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η 4μελής μπάντα από το Λας Βέγκας, οι The Killers, θα εμφανιστούν ως headliners στο Terra Stage παίρνοντας τη σκυτάλη από την 24χρονη Ουαλή τραγουδίστρια Duffy, που κατάφερε με το πρώτο άλμπουμ της καριέρας της, το Rockferry, να κάνει τεράστια επιτυχία και να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Στο Terra Stage άλλο ένα μεγάλο συγκρότημα της ροκ σκηνής, οι Dinosaur Jr. θα μας παρουσιάσουν το καινούριο τους άλμπουμ Farm. Το Vibe Stage υποδέχεται τον Tricky σε μία μίξη ροκ, ποπ και trip hop μουσικής κουλτούρας.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η Ελλάδα υποδέχεται για πρώτη φορά τους θρυλικούς Motley Crue! Το Terra Stage μετονομάζεται σε CrueFest Stage και μας καλεί να ζήσουμε μία μοναδική hard rock εμπειρία. Το έδαφος προετοιμάζουν οι Monster Magnet και οι death metal Arch Enemy ενώ η Lauren Harris θα μας μαγέψει με τη φωνή της. Την ίδια μέρα στο Vibe Stage εμφανίζονται οι W.A.S.P. και οι Voivod.

Την τέταρτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, την Τρίτη 30 Ιουνίου, η νέα metal σκηνή έχει την τιμητική της με τους Slipknot και τους Mastodon. Παράλληλα, στο Vibe Stage, οι βετεράνοι Saxon θα μας χαρίσουν τον εκπληκτικό metal ήχο τους, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ.

Ζήσε από κοντά την πολύχρωμη αυτή γιορτή ήχων, το πάθος, την ενέργεια της μουσικής, την απόλυτη festival εμπειρία, παρέα με τεκίλα Jose Cuervo, το πιο αντισυμβατικό ποτό της εποχής μας! The wave is back με έντονο ρυθμό και ζωντάνια, αυθορμητισμό και διάθεση ελευθερίας!

Vive Rockwave... Vive Cuervo!

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Terra Stage:
PLACEBO
MOBY
GOGOL BORDELLO

Vibe Stage:
FOALS
EXPATRIATE
+MORE ACTS
AVIV GEFFEN
CABARET BALKAN


Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Terra Stage:
THE KILLERS
DUFFY
DINOSAUR JR
+MORE ACTS

Vibe Stage:
TRICKY
+MORE ACTS
EDEN JAMES

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Cruefest (Terra) Stage:
MOTLEY CRUE
MONSTER MAGNET
ARCH ENEMY

Vibe Stage:
W.A.S.P.
VOIVOD
+MORE ACTS
LAUREN HARRIS


Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Terra Stage: Vibe Stage:
SLIPKNOT SAXON
MASTODON LITA FORD
DOWN + MORE ACTS
KYLESA
TORCHE



Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 κάθε μέρα.

Vive Rockwave - Vive Cuervo!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). Θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τετραημ έρου. Επιπλέον, με το εισιτήριο του Τετραημέρου κατασκηνώνουμε δωρεάν στο camping του Terra Vibe Park!

Τιμές Εισιτηρίών:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: Προπώληση 50 euro , Box Office 55 euro

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ / και την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ) : Προπώληση 85 euro

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ : Προπώληση 150 euro

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 210 3608366,
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880

Online sales: www.ticketpro.gr




ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ROCKWAVE FESTIVAL : DI DI MUSIC - BIG STAR PROMOTION





ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία
Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή. O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια. Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.
Ενώ η SUNWAYS TRAVEL θα οργανώσει ειδικά δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: