Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Active Member Tribute Festival


Active Member Tribute Festival @ Τεχνόπολις, Αθήνα
26/06/2009

“ACTIVE MEMBER TRIBUTE FESTIVAL”
ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Οι Active Member, η μοναδική μουσική ανεξάρτητη κοινότητα στη χώρα μας, με αφορμή τα 17 χρόνια δημιουργίας της διοργανώνει ένα ιδιαίτερο Φεστιβάλ, με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Προαύλειος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι) στις 26 Ιουνίου και ώρα 17.00.
Ο ιδρυτής του σχήματος και της low-bap μουσικής, ο B.D. Foxmoor-Μιχάλης Μυτακίδης, έχει πάντα στο πλευρό του την Sadahzinia – Γιολάντα Τσιαμπόκαλου. Μαζί τους θα εμφανιστούν ακόμη οι: Flaco, Χνάρια, Oscura Vista, Dj Moya και Ponte της ελληνικής low bap σκηνής, καθώς και οι Rodney P και Skitz, της βρετανικής Hip Hop σκηνής.

Παράλληλα, από τις 12.00- 24.00 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» θα λειτουργούν dj και producer workshop, αλλά και έκθεση συλλεκτικών δίσκων βινυλίου και βιβλίων, ενώ θα προβληθούν ταινίες και ντοκιμαντέρ. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του «Madmoana Project», ενός πρωτοποριακού οπτικοακουστικού άλμπουμ με τραγούδια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με φυσικούς ήχους –κυμάτων, τρένου, μηχανημάτων, βροχής, διαδήλωσης, σιωπής – που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα και τη έμπνευση του δημιουργού.

Τέλος, το Active Member Tribute Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας που θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το site : www.tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου.

Είσοδος: Προπώληση 20€ (δισκοπωλείο «Τζίνα» - Πανεπιστημίου 57)
Ταμείο 25€

Δεν υπάρχουν σχόλια: