Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Σωκράτης Μάλαμας @ Ζυγός, Αθήνα
27/04/2009

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

3 τελευταίες παραστάσεις 27,28 και 29 Απριλίου

Είναι από τα μουσικές παραστάσεις του χειμώνα που πάντα αναμένονται με αγωνία. Και φέτος, ο Σωκράτης Μάλαμας ανανεώνει το ραντεβού του και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του, σε ένα χώρο που δεν έχει παίξει ξανά, στο Ζυγό στην Πλάκα, από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009.
Ξεφεύγοντας από τα γνωστά μονοπάτια, στοιχηματίζει στο Ζυγό να μαγνητίσει το κοινό που έχει δημιουργήσει όλα τα χρόνια παρουσίας του στα μουσικά δρώμενα της χώρας, υλοποιώντας ένα μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Τραγούδια από τις «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» του 1989 μέχρι και τους «Δρόμους» του 2008, τραγούδια που όλοι έχουν τραγουδήσει, σιγοψιθυρίσει, αγαπήσει, από έναν τραγουδοποιό που ξέρει να κερδίζει κάθε λογής κοινό.
Χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνικές μάρκετινγκ και αυτό-προώθησης, έχοντας ως γνώμονα τις εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πάντα αντικείμενο συζήτησης, ο Σωκράτης Μάλαμας γνωρίζει να θέτει τους δικούς του κανόνες όλα αυτά τα χρόνια και να δημιουργεί αίσθηση.
Κουρδίζει την κιθάρα του και υπόσχεται να ενθουσιάσει με τις χειμερινές εμφανίσεις του, που θα έχουν αυτή την ιδιαίτερη διάσταση επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια, φωνές, γέλια και συγκίνηση από τη μεριά όλων.

Μαζί του οι:
Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο
Τίτος Καριωτάκης, Στρατής Καραδημητράκη, Χρήστος Χαρμπίλας: Ηχοληψία
Μαρία Βενετάκη: Φωτισμοί
Δημήτρης Κατέβας: Επιμέλεια Σκηνής

Ώρα έναρξης Παρασκευή και Σάββατο 10.30 Κυριακές 9.30

ΖΥΓΟΣ
Κυδαθηναίων 22 – Πλάκα
210-3241610

Δεν υπάρχουν σχόλια: