Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Κωνσταντίνος Βήτα...Επιστρέφει


Κωνσταντίνος Βήτα @ Σταυρός Του Νότου, Κεντρική Σκηνή, Αθήνα
10/04/2009

Κωνσταντίνος Βήτα
Επιστρέφει για δύο Παρασκευό-Σάββατα
3-4/4 και 10-11/4

Ο Κωνσταντίνος Βήτα και οι Handy Park επιστρέφουν για δύο Παρασκευό-Σάββατα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου: Παρασκευή, 3 –Σάββατο, 4 Απριλίου και Παρασκευή, 10 και Σάββατο 11 Απριλίου!

Ο Κωνσταντίνος Βήτα το 1992 , ίδρυσε το θρυλικό σχήμα των Στέρεο Νόβα και μετά τη διάλυση του, ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε δισκογραφικά κάνοντας προσωπικά άλμπουμ αλλά και έργα για τον κινηματογράφο, το θέατρο και τον χορό, με κοινό παρανομαστή την υψηλή αισθητική και την εξέλιξη.

Με 17 χρόνια δημιουργίας και την αμείωτη διάθεση για το καινούργιο, στις 26 Ιανουαρίου και για τέσσερα διήμερα, ο Κωνσταντίνος Βήτα θα παρουσιάσει στον Σταυρό του Νότου κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ! Τι είναι αυτό;
Θα εμφανιστεί με μια ροκ μπάντα που φτιάχτηκε ειδικά γι αυτές τις συναυλίες, τους handy park ,μουσικούς από διάφορες εναλλακτικές μπάντες της Αθήνας όπως τους gad, elica,και άλλες. H συναυλία είναι χωρισμένη σε 2 μέρη, ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα κι ένα σετ με τους handy park.
Οι συναυλίες στο Σταυρό του Νότου θα περιέχουν μουσική από όλη την δισκογραφία του Κ. ΒΗΤΑ.

Οι πρόβες τους έχουν ξεκινήσει απ’ τον Σεπτέμβριο...Αυτό και μόνο λέει πολλά!


Σταυρός του Νότου, Κεντρική Σκηνή, Παρασκευή, 3 –Σάββατο, 4 Απριλίου και Παρασκευή, 10 και Σάββατο 11 Απριλίου! : Ώρα έναρξης: 22.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: