Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου



Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου @ Το Χάραμα, Αθήνα
10/04/2009

Δημήτρης Μπάσης – Σοφία Παπάζογλου στο Χάραμα
Μαζί τους: η Χρυσούλα Στεφανάκη και ο Βαγγέλης Δούβαλης

6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 3 Απριλίου, Σάββατο 4 Απριλίου & Κυριακή 5 Απριλίου
Παρασκευή 10 Απριλίου, Σάββατο 11 Απριλίου & Κυριακή 12 Απριλίου


Ο Δημήτρης Μπάσης ολοκληρώνει την Κυριακή 12 Απριλίου με επιτυχία τις εμφανίσεις του στην ιστορική σκηνή του Χαράματος.

Ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ο συνεχώς ανερχόμενος Δημήτρης Μπάσης, μαζί με μια εξαιρετική επταμελή ορχήστρα πραγματοποιεί ξεχωριστές εμφανίσεις στο Χάραμα με τις καλύτερες στιγμές του λαϊκού και του έντεχνου τραγουδιού. Ο Δημήτρης Μπάσης με σημαντικές συνεργασίες τη χρονιά που πέρασε (Γ. Νταλάρας, Γλυκερία, Μ. Φραγκούλης, Λ. Λαζόπουλος, Χρ. Νικολόπουλος κ.α.) και με εμφανίσεις σε ιδιαίτερους χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Θέατρο Παλλάς, Μικρό Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Alte Oper Φρανκφούρτης κ.α.), μας ταξιδεύει με μια μεγάλη διαδρομή στο προσωπικό του ρεπερτόριο, στα καλύτερα λαϊκά τραγούδια και σε επιλογές - εκπλήξεις…

Η Σοφία Παπάζογλου, που έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η ορχήστρα ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Ν. Ιωνίας Βόλου κ.α., μας προσκαλεί με την λαϊκή φωνή της σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών.

Μαζί τους η Χρυσούλα Στεφανάκη η οποία έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Δημήτρης Μητροπάνος, κ.α., και ο Βαγγέλης Δούβαλης που έχει βρεθεί στην σκηνή μαζί με την Λίτσα Διαμάντη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Μανώλη Μητσιά κ.α.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Παπάζογλου, μαζί με την ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα νέων μουσικών και ερμηνευτών, αφιερώνουν ένα μέρος του προγράμματος στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, που αποτελούν τις δύο σημαντικότερες φωνές, που σφράγισαν το λαϊκό τραγούδι.

Το Χάραμα, ένας χώρος που φιλοξένησε τους πιο σπουδαίους εκπροσώπους της μουσικής μας (Βασίλης Τσιτσάνης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Σωτηρία Μπέλλου κ.α.), θυμάται και μας θυμίζει τα πιο ωραία λαϊκά!

«Το Χάραμα»
Σκοπευτήριο Καισαριανής

Τηλ. Κρατήσεων:
210 7669742/ 6946468384

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 23.00
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

Φιάλη Ουίσκι: Απλή 120 €, Σπέσιαλ 140 €
Φιάλη κρασί: 70 €
Παρασκευή βράδυ & Κυριακές μεσημέρι 35 € το μενού και τα ποτά ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: