Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Night Shift Festival

Night Shift Festival @ Σταυρός Του Νότου / Kεντρική Σκηνή, Αθήνα
24/04/2009

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ σε συνεργασία με την SHIFT RECORDS και την ARCHANGEL MUSIC παρουσιάζουν το Night Shift Festival

Ένα POP, ROCK, INDIE, ALTERNATIVE, SKA, DISCO, ELECTRONICA τετραήμερο.
Πέμπτη 23, Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου το φεστιβάλ θα ανοίξει ο SIMON BLOOM (www.myspace.com/simonikolaidis) με το συγκρότημά του παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά που αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Shift Records με την Archangel Music, η οποία κινείται σε Αγγλόφωνους folk, acoustic δρόμους και κυκλοφορεί στα τέλη Απριλίου. Αμέσως μετά οι SLEEPIN PILLOW (www.myspace.com/sleepinpillow) θα ανέβουν στη σκηνή για μια διαδρομή στο γνωστό “ανατολικό” trip hop χαρακτήρα τους, παρουσιάζοντας το πρώτο album τους “apples on an orange tree”.


Tην Παρασκευή 24 Απριλίου πρώτος στη σκηνή θα ανέβει o LUMIERE BROTHER (www.myspace.com/lumierebrother) παρουσιάζοντας με τη σειρά του τα πολύ κινηματογραφικά τραγούδια του που θα κυκλοφορήσουν σε album από την Archangel Music στα τέλη του Μαΐου. Τη σκυτάλη αμέσως μετά θα πάρουν οι MY WET CALVIN (www.myspace.com/mywetcalvin) με την “ιδιαίτερη” live παρουσία τους, παρουσιάζοντας τις Lo-Fi ψηφιακές μελωδίες και τις δυνατές κιθάρες τους στα τραγούδια του πρώτου προσωπικού δίσκου τους που θα κυκλοφορήσει από της Archangel Music μέσα στον Οκτώβριο.
Το Σάββατο 25 Απριλίου οι TRANSISTOR (www.myspace.com/transistorgreece) προσκαλούν τους φίλους τους CYANNA (www.myspace.com/cyannamercury) και τον CRAIG WALKER πρώην τραγουδιστή και front man των ARCHIVE (You all look the same to me, Noise, Noise acoustic) και μοιράζονται τη σκηνή παρουσιάζοντας ο καθένας την προσωπική του δισκογραφική δουλειά αλλά και τις συνεργασίες τους.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, το πρώτο Night Shift Festival κλείνει με τις δύο πιο δυνατές μπάντες της νέας Ελληνικής σκηνής. Πρώτοι εμφανίζονται στη σκηνή οι SKA BANGIES (www.myspace.com/skabangies) παρουσιάζοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα Ska, Reggae και Dub τραγούδια του πρώτου album τους που θα κυκλοφορήσει από την Archangel Music μέσα στον Μάιο και τη βραδιά (και το festival) κλείνουν οι Σαλονικείς disco punk power trio MARY’S FLOWER SUPERHEAD (www.myspace.com/marysflowersuperhead) δίνοντας το punk groove του πρώτου ολοκληρωμένου album τους που θα κυκλοφορήσει από την shift records μέσα στον Μάιο στο κοινό για αναμνηστικό.

Η ώρα έναρξης κάθε μέρα θα είναι στις 21.30 και το εισιτήριο θα κοστίζει 12 ευρώ με ποτό. Προπώληση δεν θα υπάρχει, αλλά γίνονται κρατήσεις εισιτηρίων στο τηλέφωνο 210 9226975.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975

Είσοδος : 12 ευρώ (με ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: