Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Onyx + Fredro Star + Sticky Fingaz


Onyx + Fredro Star + Sticky Fingaz @ Fuzz Live Music Club, Αθήνα
19/03/2009

NOIZ PRODUCTIONS
6th Anniversary

Promoting Culture from People with Love
“Power is in Numbers”

Πριν ακριβώς πέντε χρόνια, ο DJ NOIZ έβαλε μπροστά ένα πλάνο που έμελλε να αλλάξει τα συναυλιακά δρώμενα στον ελληνικό χώρο. Η αρχή έγινε με τους Phi Life Cypher τον Απρίλιο του 2003 και έκτοτε πολλά άλλαξαν.. η συνταγή του πλάνου όμως παρέμεινε η ίδια: Η προώθηση της μαύρης μουσικής και του hip hop εν γένει, η οργάνωση και διεκπαιρέωση συναυλιών με γνώμονα τα εναλλακτικά ακούσματα, το mainstream αλλά και underground ακροατήριο. Ο κατάλογος μακρύς και συνοδευμένος με sold out επιτυχία.. Wu Tang Clan, Method Man, Delinquent Habits, Orishas, Dilated Peoples, Mobb Deep, 2 hip hop culture festivals, Jedi Mind Tricks καθώς και η αφρόκρεμα των hip hop Dj’s και παραγωγών.
Φέτος, επί της ευκαιρίας συμπλήρωσης έξι χρόνων της NOIZ PRODUCTIONS, ενός μουσικού ταξιδιού, που απόκτησε φανατικούς πιστούς και έθεσε τον πήχη της διοργάνωσης συναυλιών στην Ελλάδα ένα επίπεδο ψηλότερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε το:

6th Anniversary Edition:
Με τους:

ONYX (New York, US)
19 Μαρτίου Αθήνα

FUZZ CLUB (Λ. Βουλιαγμένης 22)

Σε μια ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα (αποκλειστικά για πρώτη φορά) που θα υπενθυμίσει σε όλους γιατί 6 χρόνια τώρα τα πράγματα είναι όπως τα συνοψίζουμε στο motto μας: “H Δύναμη είναι στους αριθμούς”.

Onyx:

Ένα συγκρότημα θρύλος της hip hop μουσικής που από το 1991 μετρά αδιάλειπτα παρουσία μέσω πλατινένιων δίσκων, παγκόσμιων sold out live εμφανίσεων και μια σχεδόν παράλληλη κινηματογραφική και τηλεοπτική επιτυχία των μελών του. Το ντεμπούτο τους, Bacdafucup το 1993, θεωρείται ένας από τους 100 κορυφαίους ραπ δίσκους σύμφωνα με το Source, μια επιτυχία που στέφθηκε δύο φορές πλατινένια με μια σειρά singles που έλαβαν μεγάλης προώθησης και airplay στα μουσικά media όπως το ραδιόφωνο και το Mtv. Oι ONYX όρισαν το περιεχόμενο του hardcore rap με δυνατά beats και επιθετικές λεκτικές αναφορές, ενώ οι επόμενοι δύο δίσκοι τους (All We Got iz Us, Shut em’ down) συνοδεύτηκαν από εξίσου μεγάλη επιτυχία με τον τελευταίο να συστήνει μέσω του single React τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε 50 Cent. Άλλοι δύο δίσκοι, θα τους χαρίσουν μια σειρά θέσεων στο Billboard και στα Hip Hop Charts.
Aναμφισβήτητα, οι ONYX αποτελούνται από το πολύπλευρο ταλέντο των δύο ιδρυτικών τους μελών, Sticky Fingaz και του ξαδέρφου του Fredro Starr. To αθηναϊκό κοινό έχει ήδη απολαύσει την εμφάνιση του Fredro Starr μαζί με τους DAS EFX και έχει κατανοήσει, γιατί όπου οι ONYX παίξουν ζωντανά το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι πάταγο και έκλυση τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας! Για πρώτη φορά στην Αθήνα, για μια ζωντανή εμφάνιση, οι θρύλοι ONYX…

Fredro Star:

Ιδρυτικό μέλος των ONYX και παράλληλα ένα μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη. Έχοντας στο ενεργητικό του δύο προσωπικούς δίσκους καθώς και πολυπλατινένια επιτυχία με τους Onyx, o Fredro αφιερώθηκε στην 7η Τέχνη. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 1993 με την δραματική ταινία Strapped μαζί με τον Forest Whitaker, απέσπασαν το βραβείο HBO και η παρουσία του προτάθηκε σαν τον καλύτερο support ρόλο για το βραβείο cable ACE. Ακολούθησαν οι επιτυχίες του Clockers (Spike Lee), Sunset Park, η κωμωδία Ride, το βραβευμένο Light it Up ενώ το αποκορύφωμα στην καριέρα του ήρθε ο ρόλος του στην εισπρακτική επιτυχία μαμούθ του Save the Last Dance το 2001. Παράλληλα, μουσικά συμμετείχε στα soundtrack των ταινιών, ενώ η τηλεόραση αναπόφευκτα τον τράβηξε. Η συμμετοχή του στην “μαύρη” σειρά Moesha σαν το αγόρι της τελευταίας έμεινε παροιμιώδης, αποδεικνύοντας ότι πέραν των δραματικών ρόλων, έχει ταλέντο και στις κωμωδίες. Ακολούθησαν οι σειρές NYPD Blue, Law and Order (προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία και στην χώρα μας), Blade και Promised Land.

Sticky Fingaz:

Το alter ego του Fredro Starr στην επιτυχία των ONYX, μετρά δύο πολύ πετυχημένα solo albums καθώς και συμμετοχές σε δίσκους από καλλιτέχνες όπως ο Eminem, oι Mobb Deep, ο Snoop Dogg κ.α. Ένα μεγάλο ταλέντο εξίσου στην υποκριτική τέχνη που ξεδιπλώθηκε μέσω της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας της ταινίας Νext Friday. Ακολούθησαν οι σειρές Platinum και Over There, όπου ενσάρκωσε τον ρόλο του αφροαμερικανού στρατιώτη στο Iράκ καθώς και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας Blade στην μικρή οθόνη. Το 2007, ντεμπούταρε στην πετυχημένη σειρά Low and Order υποδύοντας ένα μυστικό ντέντεκτιβ στον 6ο κύκλο της σειράς. Έχει δανείσει την φωνή του στην αφήγηση του video game Def Jam: Fight for NY καθώς και του sequel του Icon για τις κονσόλες X-Box και Sony Playstation. O τελευταίος του ρόλος στην μεγάλη οθόνη αφορά την ταινία Karma, Confessions and Holi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: