Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Η Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται την Μάρθα Φριντζήλα


Τάνια Τσανακλίδου & Μάρθα Φριντζήλα @ Μετρό, Αθήνα
08/03/2009

Η Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται την Μάρθα Φριντζήλα

Και τον Μάρτιο στο Μετρό
Από 18 Μαρτίου στα Δευτερότριτα προστίθεται και ηΤετάρτη

Τα live ξεκινούν την Τρίτη 3 Μαρτίου, και Τετάρτη 4 Μαρτίου συνεχίζονται στις 8 Κυριακή και 9 Δευτέρα, ενώ από 18 Μαρτίου, στα Δευτερότριτα προστίθεται και η Τετάρτη.

Η τυχαία συγκυρία που έφερε την Τάνια Τσανακλίδου αυτό το χειμώνα στη σκηνή του Μετρό, όπου με τον πιανίστα Τάκη Φαραζή και τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Τσεβά, υποδέχτηκαν την Μάρθα Φριντζήλα, σε μία παρτίδα για τέσσερις, με τους μουσικούς να συμπρωταγωνιστούν στο παιχνίδι της μελωδίας με το λόγο, αποδείχτηκε ευτυχής.

Η Τάνια Τσανακλίδου και η Μάρθα Φριντζήλα ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό για όλο το Μάρτιο, προσθέτουν ακόμη μία ημέρα εμφανίσεων και αφήνονται ξανά στη μουσική, άλλοτε σαν μαχαίρι κι άλλοτε σαν βάλσαμο, την όαση που περιμένει για να περιθάλψει όσους θέλουν να μείνουν όρθιοι όταν όλα γύρω τους γκρεμίζονται...

Οι δύο γυναίκες «συνομιλούν» χρησιμοποιώντας τον γνώριμο και αγαπημένο τους κώδικα του θεάτρου. Η Μάρθα Φριντζήλα, ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια, δεν μένει στο δικό της ρεπερτόριο, αλλά αναζητά μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου ήχους και τραγούδια ευγενή και πολιτικά με μια βαθύτερη έννοια.

Οι θαμώνες του Μετρό που βρίσκονται απέναντι σε αυτό το καρέ ερμηνευτών και μουσικών ακούν ένα σχεδόν διαφορετικό πρόγραμμα κάθε βραδιά.
Απρόβλεπτη η χημεία με το κοινό, ασταθείς οι διαθέσεις, αναπάντεχο το υλικό που μπορεί να γεννήσουν η στιγμή και η ελευθερία κινήσεων.
Τελευταία παράσταση τη Μεγάλη Τρίτη

Ηχοληψία: Αργύρης Λιανός
Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης, Γιώργος Χαραλάμπους

Σημειώστε, αλλά μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή: Αυλαία τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου.

Ώρα έναρξης: 9.30 ακριβώς!
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
Τιμή φιάλης: 140 ευρώ
Τιμή κρασιού: Από 70 ευρώ

Μετρό
Κάλβου και Γκύζη
Τηλ. 210- 6461980

Δεν υπάρχουν σχόλια: