Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Διάφανα Κρίνα

Διάφανα Κρίνα @ Favela Live Stage, Αθήνα
20/03/2009

H Roll Out Vision Services παρουσιάζει
ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ LIVE

Tα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ επιστρέφουν με μια ανοιξιάτικη περιοδεία έχοντας στις αποσκευές τους ακόμα πιο πολλές εμπειρίες και φυσικά μια ολοκαίνουρια δουλειά, τον έκτο μεγάλο τους δίσκο.

Το “Κι η αγάπη πάλι θα καλεί”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, για λογαριασμό της ROLL OUT VISION SERVICES με παραγωγό τον Χρυσόστομο Μουράτογλου, και σε διανομή SONY BMG.

Περιέχει 12 τραγούδια (σε σύνθεση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ και στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδοστόγλου, συν ένα στίχο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη) που ισορροπούν μεταξύ ενός βαθύ λυρισμού και μιας ασυγκράτητης και ατόφιας ηλεκτρικής ενέργειας, με στίχους που αφηγούνται ιστορίες οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους απ΄τη βαθιά πεποίθηση πως η άϋλη ομορφιά της μουσικής, η δύναμη του λόγου και η μυστική ροή της αγάπης είναι τα πράγματα εκείνα που μας βοηθούν να συνειδητοποιούμε πως διερχόμαστε μέσα από κάτι και όχι μέσα απ’ το τίποτα.

Με αφορμή της κυκλοφορίας του “Κι η αγάπη πάλι θα καλεί”, ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα, το συγκρότημα βάζει την ΦαΒΈΛΑ στο πρόγραμμα των live εμφανίσεων του για δύο συναυλίες στην πρωτεύουσα.

• 20 Μαρτίου στις 22.00, Μουσική Σκηνή «FAVELA», ΑΘΗΝΑ


Τιμή εισόδου: 18€

Favela Live Stage
Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1
Τηλ.210-3463553,210-3463181, 6942554189.

Δεν υπάρχουν σχόλια: