Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Παύλος Παυλίδης & Β-Movies


Παύλος Παυλίδης & Β-Movies @ Gagarin 205, Αθήνα
02/04/2009

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β-MOVIES
Από τα “Μωρά Στη Φωτιά” στα “ Ξύλινα Σπαθιά” και τώρα στην solo καριέρα

GAGARIN 205
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μετά από τις θριαμβευτικές - sold out εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, ο Παύλος Παυλίδης ανεβαίνει στην σκηνή του GAGARIN 205 για μία μοναδική αθηναϊκή συναυλία την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Ο “ηγέτης” του συγκροτήματος των «Ξύλινων Σπαθιών» έπειτα από 15 χρόνια δημιουργίας κι επιτυχιών με τα « Ξύλινα Σπαθιά» και την προσωπική του μπάντα, ξεκινά μια νέα περίοδο στην καλλιτεχνική του πορεία. Έχοντας στις αποσκευές του το τελευταίο ζωντανά ηχογραφημένο διπλό c.d του στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου καθώς και νέα τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου, ανοίγει μια καινούρια σελίδα στις μουσικές αναζητήσεις του.

Το 2004 ο Παύλος Παυλίδης κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του, «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα». Μετά από δύο χρόνια, κι ενώ ενώνεται με την ομάδα της Archangel Music, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο «Άλλη μια μέρα» το 2006.

Επί σκηνής, εμφανίζεται με την πενταμελή μπάντα του “b-movies” (πρόκειται για εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής ροκ σκηνής) σ’ ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο και παραπάνω ωρών. Πέρα από τις μελωδικές μπαλάντες του «Αφού λοιπόν Ξεχάστηκα» και τα νέα τραγούδια του «Άλλη μια μέρα», παρουσιάζει και πολλά αγαπημένα τραγούδια από τα « Ξύλινα Σπαθιά» με τρόπο εντελώς ξεχωριστό.

Τον Μάρτιο του 2008 ο Παυλίδης βρέθηκε στο Θέατρο «Απόλλων» της Σύρου όπου ηχογραφήθηκαν και κινηματογραφήθηκαν οι δύο συναυλίες του απ’ όπου προέκυψε η τελευταία live δουλειά του η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2008.

Ώρα έναρξης : 21:30

Οργάνωση παραγωγής:
EΡΩΔΙΟΣ ΕΠΕ

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC (Πλ. Συντάγματος)
FNAC (Mall Athens & Γλυφάδα)
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24)
www.i-ticket.gr (801 11 60000)
www.ticketquest.gr

GAGARIN 205
Λ. Λιοσίων 205

Δεν υπάρχουν σχόλια: