Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Minor Project w/ Carte Postale + Marietta Fafouti 07.04.2012 21.30




Six D.O.G.S. - Αθήνα


Οι Minor Project προέκυψαν. Ο Στάθης είχε τα τραγούδια, αλλά δεν είχε μουσικούς. Έγιναν μπάντα για ένα live και έμειναν. Οι Minor Project δεν είναι από την Πάτρα. Είναι και από εκεί. Οι Minor Project δεν λέγονται Great Minor και ας έκαναν δισκογραφικό ντεμπούτο με αυτό το όνομα από τυπογραφικό λάθος. Οι Minor Project δεν πήγαν το υλικό τους ποτέ σε δισκογραφικές. Διάλεξαν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους το δίσκο τους και να τον κυκλοφορήσουν από την Antelma Music του Στάθη Δρογώση. Που πάει να πει ότι μπορείς να το κατεβάσεις και δωρεάν. Υπάρχει όμως και στα δισκάδικα. Και έχει και ωραίο εξώφυλλο. Και τους στίχους.
Άμα θες να τους μάθεις απέξω. Οι Minor Project παίζουν στα ραδιόφωνα. Τους αγάπησαν όσοι παραγωγοί έχουν απομείνει. Οι Minor Project είναι φοιτητές και ευτυχώς βλέπουν ακόμα την ζωή χρωματιστή. In Colors που λένε. Το πρώτο τους album παρουσιάζουν στις 7 Απριλίου στο six d.o.g.s. Μαζί τους θα είναι και η «Μαριέτα μας».
Οι Minor Project είναι (με καθόλου αλφαβητική σειρά) ο Στάθης Δράκος, ο Βίκτωρ Φορλίδας, ο Αλέξανδρος Μπαλτάς και ο Γιώργος Κολοκυθάς.
http://www.minor-project.com
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι αγαπημένοι τους φίλοι, οι κάρτε ποστάλε.
Οι Carte Postale εμφανίστηκαν πριν 3 χρόνια, και από τότε δεν τους είδε ποτέ κανείς, παρά μόνο τους άκουσαν κάποιες φορές. Την Εβδομη μέρα του Απρίλη του 2012 έχουν αποφασίσει να ξαναεμφανιστούν ζωντανά. Σχεδόν όλα είναι διαφορετικά από τότε για αυτούς. Κόσμος ήρθε, κόσμος έφυγε, τραγούδια φτιαχτήκαν και τραγούδια σταμάτησαν να παίζουν.
Το θέμα είναι απλό, τους Carte Postale:
Nefeli: Vocals
undo_an: piano, guitar, toy piano
Kostas: Accordion
Xristos: Trumpet
Gerasimos: Double bass
Giorgos: Drums
πλέον θα μπορεί να τους ακούσει και να τους δει κανείς πιο συχνά.
http://www.facebook.com/cartepostalemusic

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: