Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ – HUMAN TOUCH


Ορφέας Περίδης, Human Touch @ Δίπλα Στο Ποτάμι, Αθήνα
19/02/2011

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ – HUMAN TOUCH

“ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”
Η επιτυχία συνεχίζεται για μια ακόμα παράσταση
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Μετά από ενα μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων στη μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι,ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα παράσταση το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου καθηλώνοντας για μια ακόμα φορά το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Είκοσι χρόνια κλείνει φέτος ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ στην ελληνική δισκογραφία και με ένα καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, ξεκινά τις εμφανίσεις του στην αγαπημένη του μουσική σκηνή “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”.
Μαζί του ο Σταύρος Λάντσιας, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο David Lynch κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch.
Πρόκειται για την πιο προκλητική μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα.
Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές στιγμές έκφρασης και επαφής τους με το κοινό.
Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του Ορφέα Περίδη ερμηνεύονται από τους Human Touch μοναδικά και μπλέκονται με τις jazz, fusion και funk συνθέσεις τους.
Ονειροπόλος και δημιουργικός ο Ορφέας Περίδης κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης και γι’ αυτό συνεργάζεται με ένα group που έχει έντονη προσωπικότητα, μοναδικό στυλ και ξεχωριστό χαρακτήρα, λόγω της ελευθερίας που νοιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό και ταυτοχρόνως να τον μοιράζονται.
Μετά από πολύχρονη εργασία ο Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από την καινούργια του δουλειά «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», η οποία θα κυκλοφορήσει σε 15 ημέρες.
Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch όντως είναι ένα ανθρώπινο άγγιγμα.

Ώρα έναρξης: 22:30
Eισοδος: 15 euro με μπύρα ή κρασί


Δίπλα στο Ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι
Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ : 210 2610444 & 210 2610438
www.diplastopotami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: