Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ)


Θάνος Ανεστόπουλος @ Τσάι Στη Σαχάρα, Αθήνα
29/12/2010

ACOUSTIC LIVE
ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ)

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΘΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
08-12-10 /15-12-10 /22-12-10 /29-12-10

ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ
Ωρα εναρξης 21.30

TΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ Αθήνα, Ιλλίσια, 210 7710611, Οδός Λαοδικείας 18 (είσοδος από Μιχαλακοπούλου 82)
tsai_stisahara@hotmail.com

ACOUSTIC LIVE SOLO

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολύ αγαπημένων μας Διάφανων Κρίνων) επιστρέφει στο Τσαι στη Σαχάρα για να γεμίσει με κατάνυξη και συναίσθημα αλλά και με δημιουργική βία τις Τετάρτες του Δεκέμβρη για τέσσερεις solo ακουστικές μουσικές παραστάσεις ιδιαίτερης απόλαυσης με κοινό τους άξονα την επικοινωνιακή τροβαδόρικη διάθεση και την αγάπη του για την ποίηση στην rock μουσική.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται.
Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων, στις αρχές του 2009.
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση "Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν" και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει σε αυτές τις τεσσερεις μοναδικές εμφανίσεις του.
Όπως προαναφέραμε, θα παρουσιαστούν καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Nick Cave, οι Tindersticks, ο Neil Young, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη,Λίνο Ιωαννίδη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)

*Σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις και ως εκ τούτου παρακαλούμε να προσέρχεστε λίγο πριν την έναρξη.
*Το «Τσάι στη Σαχάρα» ευχαριστεί εκ των προτέρων τους φίλους του , κυρίως όλους τους συντονιστές και παραγωγούς των Μ.Μ.Ε για την πολύτιμη υποστήριξη και προώθηση του προγράμματος του .

«ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ»
Λαοδικείας 18 , Ιλίσια
Τηλ: 210 77 10 611
tsai_stisahara@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: