Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Αλχημιστές + special guest: Διονύσης Τσακνής


Αλχημιστές + special guest: Διονύσης Τσακνής @ Σταυρός Του Νότου / Club, Αθήνα
10/01/2010

Οι Αλχημιστές κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στο club του Σταυρού του Νότου
Special Guest ο TOLIS FASOIS (Η φωνή των Sharp Ties)
Συμμετέχει η Κασσιανή Λειψάκη

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου special guest: Διονύσης Τσακνής!

Η πιο νεανική παράσταση της χρονιάς, μια ιδιαίτερη «Αλχημεία»,, μια συνεργασία η οποία θα κάνει αίσθηση! Το πάρτυ ξεκινά…
Ύστερα από την περσινή τους επιτυχία, οι Αλχημιστές επιστρέφουν ανανεωμένοι στο club του σταυρού του Νότου. Ξεκινούν στις 3 Ιανουαρίου και θα εμφανίζονται κάθε Κυριακή!
Οι Αλχημιστές ξεκίνησαν στις αρχές του 2001 από μια παρέα φίλων με κεντρική ιδέα το «πάντρεμα» διαφορετικών μουσικών στυλ και ακουσμάτων, αρχικά διασκευάζοντας γνωστά τραγούδια και αργότερα δουλεύοντας σε δικές τους ιδέες. Έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας (Σταυρός του Νότου, Graffiti, Rodeo, Στίγμα, Στον αέρα, Το όνομα του ρόδου, Οξυγόνο).

Την άνοιξη του 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από τη Legend με τίτλο «Καύτρα» σε στίχους Σταμάτη Μεσημέρη και μουσική του ίδιου και των Αλχημιστών. Σημαντική στιγμή στην πορεία τους ήταν η συμμετοχή τους στη συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής. Το καλοκαίρι που πέρασε αξίζουν να σημειωθούν οι δύο εμφανίσεις στο πλευρό του Διονύση Τσακνή καθώς επίσης και η συμμετοχή τους τον Νοέμβρη 2009 στις εμφανίσεις του Διονύση στην Μουσική Σκηνή Δίπλα στο ποτάμι.
Στην παρέα τους φέτος προστίθεται μια πολύ σημαντική παρουσία της Αγγλόφωνης μουσικής Σκηνής στην Ελλάδα, η φωνή του ιστορικού ελληνικού συγκροτήματος, των Sharp Ties, ο Τόλης Φασόης. Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, τραγούδια που όλου θέλουμε να ακούσουμε καθώς και τραγούδια από τον νέο δίσκο του Τόλη Φασόη.

Η συνεργασία αυτή θα κάνει την διαφορά. Το πάρτυ ξεκινάει λοιπόν στον Σταυρό του Νότου…. την Κυριακή 3 Ιανουαρίου…
Στην όμορφη αυτή παρέα συμμετέχει μια νέα, πολλά υποσχόμενη φωνή, η Κασσιανή Λειψάκη!


Σταυρός του Νότου, club: Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2109226975

Είσοδος με ποτό: 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: