Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Locomondo @ Κύτταρο Live


Locomondo @ Κύτταρο Live, Αθήνα
22/01/2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

(και κάθε Παρασκευή και Σάββατο)

LOCOMONDO!

ΕΝΑΡΞΗ:22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ:12 €

«Όλοι οι καλοί χωράνε» λέει η παροιμία και είναι γεγονός!

Επειδή όμως «οι καλοί» αυξήθηκαν και πλήθυναν και φέτος, πολλοί παραπονιούνται πως δεν προλαβαίνουν τις Πέμπτες να κατέβουν στο Κύτταρο και μια μέρα κάθε δεκαπέντε δεν τους φτάνει, οι Locomondo αποφάσισαν να… μετακομίσουν!

Όχι, δεν πάνε αλλού, στο Κύτταρο θα παραμείνουν, αλλά θα δοκιμάσουν εαυτούς και αλλήλους σε κέφι, δυναμική, χορό, μα πάνω απ’ όλα σε θετική ενέργεια !

Μόνο που αντί για Πέμπτες, θα βρίσκονται στη σκηνή Παρασκευές και Σάββατα!

Από την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, με τη νέα χρονιά, οι Locomondo επί σκηνής στο Κύτταροlive μόνοι τους , με παρέα, με dj set και….!

Μ’ ένα διπλό live cd στις αποσκευές τους που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιέχει ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια του συγκροτήματος απ’ τις συναυλίες τους την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αγαπημένες διασκευές, με καινούργιους φίλους και εικόνες, απoτέλεσμα της συνεργασίας τους με τον τούρκο-γερμανό σκηνοθέτη Fatih Akin και τον Αδάμ Μπουσδούκο στην ταινία “Soul Kitchen” και τη συναυλία που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη και στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα της ταινίας στο Babylon Club, οι Locomondo αντικρίζουν το 2010 ακόμα πιο αισιόδοξα και δυναμικά κι αυτή τη ζωντάνια είναι που μοιράζονται χρόνια τώρα με τον κόσμο στις συναυλίες.

Στις συναυλίες τους, που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή, όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

«Θέλω να ‘σαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί!»

Σας περιμένουμε!


ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: