Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

GOING YOUTH FESTIVAL 2009 ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Going Youth Festival 2009 @ Τεχνόπολις, Αθήνα
24/09/2009

GOING YOUTH FESTIVAL 2009 ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Θέατρο, χορός, μουσική, φωτογραφία, εικαστικά, video-art, street art, graffiti, installations, skate events και πολλές ακόμη εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στο 2ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών «Going Youth Festival 2009» που θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, από τις 23 ως και τις 27 Σεπτεμβρίου («Κωνσταντίνος Καβάφης», «Τάκης Παπατσώνης» & Προαύλειος Χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι).
Καθημερινά τρεις παραστάσεις θεάτρου και δύο χορού, τρεις συναυλίες, καθώς και εικαστικές εκθέσεις μουσικές του δρόμου, animateurs, παιδικά δρώμενα κ.ά συνθέτουν το πιο ανατρεπτικό, πρωτοποριακό και εναλλακτικό φεστιβάλ, παρουσιάζοντας φρέσκιες ιδέες και προτάσεις 300 νέων καλλιτεχνών έως 29 ετών.
Συγκεκριμένα δεκαπέντε θεατρικές και δέκα χορευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, εικοσιπέντε μουσικά συγκροτήματα, εκπροσωπώντας τα σημαντικότερα σύγχρονα μουσικά είδη, θα εμφανισθούν σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο και στην κεντρική εξωτερική σκηνή. Επιπλέον, πενήντα καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα φωτογραφίας, ζωγραφικής, γλυπτικής, αρχιτεκτονικού σχεδίου, γραφιστικών τεχνών κ.ά. θα μοιράσουν στο κοινό μοναδικές εμπειρίες. Τέλος, το πρόγραμμα συμπληρώνουν παιχνίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και ευφάνταστα happenings για παιδιά, τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής.

Όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν ως εθελοντές στο φεστιβάλ και να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα στάδια και τους τομείς της διοργάνωσης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vol@goingyouthfestival.gr

Το φεστιβάλ διοργανώνουν οι «Διαδρομές Πολιτισμού», με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου & Χορού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και τη στήριξη της «Τεχνόπολις» και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Συνεργάζεται με την ΜΚΟ «PRAKSIS» για την εκστρατεία «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ», διοργανώνοντας συζητήσεις με θέμα τις κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένες ομάδες, τις εξαρτήσεις και την προστασία.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 17.00
Ώρα έναρξης συναυλιών: 22.00

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση-Ταμείο 10€ (ημερήσιο), 40€ (διαρκείας) - 25€ (φοιτητικό διαρκείας)

Εισιτήρια προπωλούνται από τις 4 Σεπτεμβρίου στα: Fnac, Public, και μέσω διαδικτύου στο www.ticketnet.gr

Ιστοσελίδα: www.goingyouthfestival.gr, www.gyf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: