Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Xzibit, Ill Bill, Slaine (La Coka Nostra) & DJ Waxwork


Xzibit, Ill Bill, Slaine (La Coka Nostra) & DJ Waxwork @ Fuzz Live Music Club, Αθήνα
07/05/2009

H Noiz Art & Music Productions μετά τη τεράστια επιτυχία των lives με Onyx και το superstar Ice Cube χτυπάει για τρίτη φορά φέτος με ένα festival όπου “The West Meets The East”. Τη Πέμπτη 7/5 στο Club Fuzz (Λ. Βουλιαγμένης 22) ο θρυλικός rapper Xzibit κατευθείαν από το Los Angeles μοιράζεται τη σκηνή με τον Ill Bill και τον Slaine από το supergroup των La Coka Nostra.

Tη Πέμπτη 7 Μαϊου στην Αθήνα ζωντανά:


Xzibit (LA, US of the famous “Pimp My Ride Show”)
Ill Bill (NY, US of the Legendary Non Phixion and La Coka Nostra)
Slaine (Boston, US of La Coka Nostra)
DJ Waxwork (of the Snowgoons, DE)


Βιογραφία:

O Χzibit είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο. Ράππερ, ηθοποιός αλλά και ένα χαρακτηριστικό brand της αμερικανικής lifestyle κουλτούρας. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη μουσική βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του 90’ με το καταπληκτικό του ντεμπούτο “At The Speed of Life” το 1996 στη θρυλική LOUD RECORDS. Μεγάλη επιτυχία και πωλήσεις που άγγιξαν το χρυσό ουκ ολίγες φορές του έδωσαν το δικαίωμα να συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του χώρου όπως ο Dr. Dre, o Snoop Doggy Dogg, o Eminem και ο Ice Cube καθώς και να συμμετάσχει σε κλασικές περιοδείες όπως η θρυλική Up & Smoke Tour του Dr. Dre το 2000-2001.
Με συνολικά έξι στουντιακούς δίσκους και εκατοντάδες συμμετοχές ο Xzibit κατάφερε να πουλήσει συνολικά πάνω από πέντε εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και να επενδύσει με τη μουσική του τηλεοπτικές σειρές (The Sopranos) και video games (σειρά Tony Hawk). Έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με μαζική sold out επιτυχία τόσο σαν μουσικός όσο και σαν host της πολυεπιτυχημένης σειράς Pimp My Ride του Mtv.

Pimp My Ride (Mtv):



To Pimp My Ride είναι μια πολυεπιτυχημένη σειρά του αμερικανικού Mtv σχετικά με το αυτοκίνητο. Ο Xzibit ήταν για 6 σαιζόν (2004-2007) ο παρουσιαστής του show όπου τα πιο παλιά αυτοκίνητα μεταμορφώνονταν (μέσω του team των West Side Customs) σε «μίνι τέρατα» επιδόσεων, ήχου και εμφάνισης. Ο Xzibit προσέδιδε στη σειρά μια χαρακτηριστική γεύση street αλητείας σε συνδυασμό με καυστικό humor, καταφέρνοντας όμως να μην χαλάσει ποτέ το χατήρι οποιουδήποτε λάμβανε μέρος. Ο τρόπος υποδοχής του κόσμου στον Xzibit στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς είναι χαρακτηριστικός της αναγνωρισιμότητας και της αγάπης που του τρέφει ο κόσμος παγκοσμίως. Η σειρά τρέχει ακόμη σε πολλά μέρη του κόσμου (Ευρώπη, Η.Π.Α., Ασία, Ωκεανία) ενώ στην ελληνική τηλεόραση προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία (τη τηλεοπτική σαιζόν 2006-2007 και 2007-2008) μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ. Από το Σεπτέμβριο του 2008 η έλευση του ελληνικού Mtv φέρνει στους τηλεθεατές τον Xzibit στο σαλόνι τους, μέσω των τελευταίων επεισοδίων της 6ης σαιζόν.

http://www.mtv.com/ontv/dyn/pimp_my_ride/series.jhtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Pimp_My_Ride

O Χzibit έχει και μια τεράστια επιτυχία ως ηθοποιός. Ο συνδυασμός ταλέντου τόσο στη κωμωδία όσο και σε ταινίες δράσης τον έχουν καθιερώσει σε ταινίες καθώς και πετυχημένες σειρές όπως το CSI.


Internet Links:

www.xzibit.com
www.xzibit.net
www.myspace.com/xzibit
www.mtv.com
www.wikipedia.com
www.imdb.com



Ill Bill Βιογραφία:

O Ill Bill είναι μια θρυλική φιγούρα του ανεξάρτητου hip hop της Νέας Υόρκης. Μέλος του θρυλικού group των Non Phixion αλλά και ιδρυτής του label Uncle Howie Records. Με δυο δίσκους στο ενεργητικό του με τους Non Phixion αλλά και δυο προσωπικές δουλειές (η τελευταία τη χρονιά που μας πέρασε με τη συμμετοχή μεγαθηρίων στη μουσική παραγωγή όπως ο DJ Premier αλλά και τη συμμετοχή μουσικών της metal όπως ο Μax Cavalera) ο Ill Bill έχει αγαπηθεί από το κοινό παγκοσμίως ενώ περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Links:

www.myspace.com/illbill
www.unclehowiestore.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: