Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ζακ Στεφάνου, Cathy Idra, Διονύσης Κωνσταντινίδης


Ζακ Στεφάνου, Cathy Idra, Διονύσης Κωνσταντινίδης @ Cafe Αλάβαστρον, Αθήνα
19/05/2009

Είσοδος 9 ευρω , εναρξη 22.30

Ένα ακουστικό πρόγραμμα που θα διαφέρει κατά πολύ από τις μέχρι στιγμής ηλεκτρικές συναυλίες του Ζακ Στεφάνου με την μΠάντα-Κοάλα και θα εμβαθύνει στην πτυχή εκείνη του τραγουδοποιού και της ανάγκης του για αμεσότητα στην επικοινωνία.

Ζακ Στεφάνου: Κιθάρα, φωνή
Διονύσης Κωνσταντινίδης: Ηλ. Κιθάρα, μπάσο, κιθαρόνι, φωνή
Cathy Idra: Φωνή

«Όταν γνώρισα τον Διονύση Κωνσταντινίδη, ήξερα ότι μπροστά μου ανοίγεται ένας μουσικός και ενορχηστρωτικός ορίζοντας με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης. Όταν γνώρισα την Cathy Idra, μπήκε το κερασάκι στην τούρτα για να καλυφθεί το φωνητικό κενό που είχε η αντροπαρέα μας.» Ζακ Στεφάνου

Αυτή η καινούρια παρέα δοκιμάζεται για πρώτη φορά επι σκηνής. Οι διαφορετικές μουσικές επιρροές των τριών δεν αποτελούν εμπόδιο για ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται στην συνεργασία, στις 2ες και 3ες φωνές, στα τραγούδια του Ζακ Στεφάνου και τις αγαπημένες διασκευές των υπολοίπων.

Ο Ζακ Στεφάνου έχει ήδη στο ενεργητικό του 2 δίσκους και 6 χρόνια παρουσίας στον χώρο, ενώ θα παρουσίασει και καινούρια τραγούδια που ηχογραφούνται αυτό το διάστημα στο στούντιο με το συγκρότημα του (την μΠάντα-Κοάλα). Η Cathy Idra, με καταγωγή μισή από την Ουγκάντα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι πάνω απο 10 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε διάφορες Αθηναικές μπάντες. Το funk soul υπόβαθρο της αποτελεί μια πρόκληση στην συνεργασία της με τον Ζακ Στεφάνου.

Ο Διονύσης Κωνσταντινιδης, κιθαρίστας και παραγωγός, και ιδρυτικό μέλος της μΠάντα-Κοάλα είναι πρωτεργάτης και συντονιστής στο παραπάνω εγχείρημα. Η δική του εμπειρία στην ελληνική και ξένη ροκ (Θεοδοσία Τσάτσου, Μωρά στην φωτιά, Inantestube κ.α.) θα δώσει την μαγιά που ενορχηστρώνει, διασκευάζει και «δένει» τις τρεις φωνές.

CAFÉ ΑΛΑΒΑΣΤΡΟΝ
ΔΑΜΑΡΕΩΣ 78, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΤΗΛ.2107560102
www.cafealavastron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: