Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Φεστιβάλ Εντός Πόλης Εκτός Εαυτού


Φεστιβάλ Εντός Πόλης Εκτός Εαυτού @ Rodeo Club, Αθήνα
14/05/2009

3 ήμερο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ
www.myspace.com/entospolisektoseautou

RODEO
www.rodeoclub.gr
ΧΕΥΔΕΝ 34, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
210.88.14.702


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.righttolife.net

Είμαστε μια πολιτιστική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία τιτλοφορείται «Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού» και αποτελείται από 5 βασικά μέλη, που αυξάνονται ανάλογα με τις εκάστοτε περιστάσεις. Οι στόχοι μας είναι να συμβάλλουμε στην προώθηση επίκαιρων και πολύπλευρων κοινωνικών θεμάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Επίσης επιθυμούμε να προβληθούν μέσω της ομάδας μας νέοι καλλιτέχνες (όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, καθώς και ομάδες ακροβατών ζογκλέρ κ.α.). Τέλος, στο πλαίσιο των προσδοκιών μας είναι η ενίσχυση συλλόγων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (όπως Α.Μ.Ε.Α. κλπ) και οικολογικών οργανώσεων (π.χ. οργανώσεις για την προστασία ειδών προς εξαφάνιση, ομάδες αναδάσωσης κλπ). Οι παραπάνω στόχοι υλοποιούνται με τη διοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων (όπως μουσικές συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, προβολή ταινιών θεατρικές παραστάσεις κλπ.). Τα ανωτέρω εγχειρήματα χρηματοδοτούνται από χορηγίες και δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ

Dominate:
Το 1997 ο Βασίλης ( Κιθάρα) και ο Δημήτρης ( Φωνητικά) ξεκίνησαν να ηχογραφούν διάφορα κομμάτια σε Trash κατεύθυνση. Στις αρχές του 2000 η σύνθεση των κομματιών γύρισε σε μια πιο βαριά μορφή και η αναζήτηση για μία σταθερή σύνθεση μελών ξεκίνησε. 3 χρόνια αργότερα ανέλαβε τα τύμπανα ο Γιώργος και τα πράγματα έγινα πιο σοβαρά. Η δημιουργία νέων κομματιών και η προσωπικότητα του σχήματος έπαιρνε μορφή. Κατόπιν εκτεταμένων προβών και ηχογραφήσεων ο Γιώργος αποφάσισε να αναλάβει το Μπάσο και η αναζήτηση για νέο drummer ξεκίνησε. Το 2007 ήταν το έτος μια καινούργιας αρχής για το σχήμα. Η είσοδος του Νίκου στα τύμπανα τέλεσε και την οριστικοποίηση των μελών του σχήματος Dominate και μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς ηχογραφήσαμε την πρώτη μας επίσημη δουλειά «When Sickness Became Art». Οι Dominate είναι βαριά επηρεασμένoi από την παλαιάς σχολής Death Metal σκηνή και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την πλαστική καινούργια Death σκηνή. Μετά από αρκετές συναυλίες με τοπικές μπάντες και παίζοντας σαν support στους debauchery και belphegor oi Dominate πλέον δημιούργησαν μια σταθερή βάση οπαδών και πήραν θετικά σχόλια από όλη την underground σκηνή. Ο Γιώργος μετά από 10 χρόνια περίπου αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρίσει από το σχήμα, η αντικατάσταση του ήταν άμεση και ο Παμίνος ένα παλιός φίλος άμεσα ανέλαβε την θέση του μπασίστα των Dominate. Τώρα οι Dominate προβάρουν ξανά με μια πιο επιθετική προσέγγιση στον ήχο τους και ξεκινάνε την ηχογράφηση του καινούργιου υλικού τους

Beyond Perception:
Οι Beyond Perception διαμορφώνονται αρχικά το καλοκαίρι του 2004 ως μια Progressive/Rock μπάντα από τους Κώστα Καλαβρέζο (κιθάρα), Πάνο Καλαβρέζο (μπάσο), Τόλη Τολέα (κρουστά) και Πάρη Πουκαμισά (φωνητικά, κιθάρα). Η πορεία της μπάντας όμως παίρνει άλλη κατεύθυνση μετά από λίγο καιρό. Επηρεασμένοι κυρίως από τη Metal/Rock μουσική αλλάζουν δραστικά την ιδιοσυγκρασία και τις μουσικές συνθέσεις τους. Αφού έχουν δημιουργήσει το μουσικό υλικό που τους εκφράζει, ηχογραφούν και κυκλοφορούν τον πρώτο ντέμο-δίσκο τους και βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τους θαυμαστές τους. Η μπάντα πηγαίνει σε περιοδεία και παίζει ζωντανά σε όλη την Ελλάδα καθώς η μουσική τους εξελίσσεται σε κάτι πιο βαρύ και επιθετικό. Δύο χρόνια αργότερα ο Πάρης αποφασίζει να αποχωρίσει λόγω μουσικών διαφορών. Η μπάντα είναι σε δύσκολη θέση αφού έχει νέο μουσικό υλικό και χρειάζεται τραγουδιστή, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν για δέκα μήνες περίπου προσπαθώντας να βρουν ένα άξιο τραγουδιστή που να πληρεί τις μουσικές τους προδιαγραφές. Τελικά βρίσκουν τον Πάνο Καρναρή (πρώην τραγουδιστή των W.F.D.D) με ασυνήθιστο χαρακτήρακαι προτιμήσεις αναβαθμίζουν μουσικά την μπάντα.
Ηχογραφούν ένα ακόμη ντέμο με τον καινούργιο τους τραγουδιστή και μετά από μερικούς μήνες σκληρής δουλειάς και την παρότρυνση των θαυμαστών τους ηχογραφούν το πρώτο τους επαγγελματικό δίσκο. Ταχέως μετά την απελευθέρωση του δίσκου, οι Beyond Perception περιοδεύουν και πάλι, και παίζουν μαζί με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Metal σκηνής, υπογράφουν συμβόλαιο με την Casket Music και γίνονται γρήγορα γνωστοί και εκτός του ελληνικού μουσικού κοινού μέσω ποικίλων website. Η μπάντα δουλεύει νέο μουσικό υλικό το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Vibratore Bizarro:
Οι Vibratore Bizarro (πήραν το όνομά τους από μια ιταλική ταινία πορνό) δημιουργήθηκαν τον Oκτώβρη του 1998 ,από τρία μέλη των stoner rockers Jesus Toy,
ακολουθώντας ένα περισσότερο groovy και λιγότερο ψυχεδελικό rock μονοπάτι από αυτούς. Οι βασικές επιρροές των τριών μελών
- (D-motor: φώνη, Antony: κιθάρες, Gabriel R: μπάσσο)- βασίζονται τόσο στο rock των 70s όσο και στο heavy rock των 90s.
Τον χειμώνα του '99 ηχογράφησαν το πρώτο demo (''dead man walkin''', ''touch me'', ''motorlove'') .
Πραγματοποίησαν πλήθος συναυλιών, ενώ στις ιδιαίτερες στιγμές τους συγκαταλέγονται μία ζωντανή εμφάνιση στο AN club
που τελείωσε βρίσκοντας τους Vibratore Bizarro με δύο μέλη των Rockin' Bones να ''βάζουν φωτιά'', παίζοντας το Big Bikes των θρυλικών

Kyuss,
καθώς και δύο opening acts για λογαριασμό των Bρετανών Orange Goblin και των stoner rockers Nebula.
Περί τα τέλη του 2005 αντίκρισε το φως της δημσοσιότητας η ανεξάρτητη παραγωγή των Vibratore Bizarro με τίτλο ''Sex Hundred & Sexty Sex'', για λογαριασμό της Mad Prophet Records, που κέρδισε πολύ καλές κριτικές.
Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας οι VIBRATORE BIZARRO επιστρέφουν στα δρώμενα της αθηναϊκής rock σκηνή εχοντας στις αποσκευές τους, το πολύ καλό album τους “SEX HUNDRED & SEXTY SEX”,με νέο drummer (Thanasis) και με καύσιμο την παράδοση που έχουν δημιουργήσει
με τις πολύ δυνατές εμφανίσεις τους επί σκηνής…ζεσταίνουν τους ενισχυτές τους για ακόμα μια εκρηκτική εμφάνιση.

www.vibratorebizarro.com

Poem:
Οι Poem δημιουργήθηκαν το 2005 απο μέλη διάφορων Αθηναϊκών σχημάτων.Οι μουσικές τους επιρροές είναι απο πολλά είδη αλλα σαν βάση έχουν μπάντες όπως οι Tool,Pearl Jam,Isis και γενικότερα τον post/prog/alternative ήχο.
Το 2006 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το οποίο πήρε πολύ καλες κριτικές και με αυτό άρχισαν τις συναυλίες με αποκορύφωμα το opening act των Pain of Salvation και την δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Pop&Rock Nakas festival.
Το καλοκαίρι του 2007 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους δίσκου ο οποίος αυτόν τον καιρό είναι έτοιμος και η μπάντα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του και την προώθηση του.

Ώρα έναρξης: 20.00
τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: