Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Souln.e.k. & Rsn 30.03.2012 20.00




Six D.O.G.S. - Αθήνα


Στις 30 Μαρτίου θα γίνει το πρώτο live σε διοργάνωση Soul System με την παρουσίαση του δίσκου Souln.e.k. & Rsn ”Χρειάζομαι Διάλειμμα” στο six d.o.g.s.
Support:
Dagobah System
Guests:
Λ.Ο.Σ.
Mc Yinka
Elephant Phinix
Ταφ Λάθος
Άυλος
DJ Alex KidOne
http://www.soulsystem.gr
Παρασκευή 30 Μαρτίου και το πρώτο event εξ ολοκλήρου οργανωμένο από την ομάδα των Soul System είναι γεγονός. Για όσους δεν γνωρίζουν τα μέλη της ομάδας απαρτίζουν οι Dagobah System, ο SoulN.E.K, η Enisa Bravo που ασχολείται με το γραφιστικό μέρος του διαδικτυακού αυτού label καθώς και η ομάδα των NXT Studio, δημιουργοί της ιστοσελίδας και αρθρογράφοι όπως η Μόνα Λίτσα και διάφοροι ακόμα που θα εμφανιστούν στο μέλλον . Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ομάδα αυτή μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους (www.soulsystem.gr) όπου είναι διαθέσιμο και το περισσότερο από το υλικό τους.
Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ανεξάρτητα η δισκογραφική συνεργασία του RSN παρέα με τον SoulN.E.K με τίτλο “Χρειάζομαι διάλειμμα” η οποία και πρόκειται να παρουσιαστεί ζωντανά στο six d.o.g.s. Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι Dagobah System αλλά και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι όπως MC Yinka, Λ.Ο.Σ., Elephant Phinix, Ταφ Λάθος, Άυλος και ο DJ Alex kid one! Αξίζει να σημειωθεί ότί η είσοδος είναι στην τιμή των 6 ευρώ και με την καταβολή της μπορείτε να παραλάβετε και το ίδιο το cd “Χρειάζομαι διάλειμμα”.
Δυνατό Χιπ Χοπ με Φανκ διαθέσεις από μια πολλά υποσχόμενη ομάδα , με λίγα λόγια ένα event που αξίζει να παρευρεθείτε.

ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ (μαζί με το cd ”Χρειάζομαι Διάλειμμα”)

Δεν υπάρχουν σχόλια: