Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μπάμπης Τσέρτος 14.03.2012 19.30


Μπάμπης Τσέρτος
14.03.2012 19.30
Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού ''Γαλαξίας'' - Αθήνα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου και του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης για την επέτειο των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν συναυλία της Μαριώς στις 12 Μαρτίου και συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου στις 14 Μαρτίου. Και οι δύο συναυλίες θα δωθούν στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» που έχει προστεθεί εδώ και έναν χρόνο περίπου στις πολιτιστικές υποδομές του δήμου Νέας Σμύρνης και έχει διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει κάθε μορφή και είδος καλλιτεχνικής και κοινωνικής έκφρασης.

Το εισιτήριο της κάθε συναυλίας κοστίζει μόλις 5 ευρώ και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου της Νέας Σμύρνης.

Τα εισιτήρια θα διατείθενται μία ημέρα πριν από κάθε εκδήλωση καθώς και την ίδια ημέρα της εκδήλωσης. (Ώρες λειτουργίας: 18.00-22.00)


12.03.12

Συναυλία με τη Μαριώ: Η μεγάλη τελευταία ρεμπέτισσα, έρχεται να αποδείξει ότι στις φλέβες της, δεν κυλά αίμα πλέον… αλλά το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το σμυρνέικο τραγούδι.

14.03.12

Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο: Σε ένα πρόγραμμα που ο ίδιος επιμελήθηκε, θα προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά με επιλογές από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και σμυρνέικα τραγούδια.


Λίγα λόγια για τις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης επιχειρούν φέτος, με ιστορική αυτογνωσία, μία διαδρομή-αναδρομή πολιτισμού και θύμησης για όσα αφήσαμε εκεί, στις στάχτες του αφανισμού μας, και για όσα από αυτά αναστήσαμε εδώ και ζούμε μαζί τους, αξιοποιώντας τα ως στοιχεία κληρονομιάς και ταυτότητας της πόλης μας.

Στους τρεις κύκλους από τους οποίους θα απαρτίζεται το ετήσιο αφιέρωμα, θα παρουσιαστούν είδη και μορφές πνευματικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής έκφρασης μέσα από μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές βραδιές και βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις ιστορικών αλλά και εικαστικών εκθέσεων καλλιτεχνών από τη Σμύρνη, διαλέξεις και βέβαια αφιερωματικών εκδηλώσεων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, που θα αναφέρονται στη Σμύρνη και που μεταλαμπαδεύτηκαν στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: