Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παύλος Παυλίδης 16.03.2012




Gagarin 205 - Αθήνα




Παύλος Παυλίδης

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές, από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών", καθώς επίσης και καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Ο Παύλος Παυλίδης, ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

Οι B-Movies, πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτή τη μουσική βραδιά. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει. Οι B-Movies είναι οι: Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκρική κιθάρα)

Πληροφορίες Εισιτηρίων Εισιτήρια ήδη προπωλούνται προς 12 ευρώ στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντός στοάς) και ηλεκτρονικά στο ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: