Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Rocksound Nights w/ Urahara, Contra Limit, Anima, Wave Motion Gun, Almost There, Who Killed Kenny




22.10.2011

An Club - Αθήνα




Τα Rocksound Nights είναι μια προσπάθεια ανάδειξης της νεανικής αγγλόφωνης και όχι μόνο ελληνικής σκηνής , στα πλαίσια της γενικής δραστηριότητας της εταιρείας μας. Εμείς και όλα τα συγκροτήματα σας περιμένουμε στο ιστορικό An Club, όλες αυτές τις βραδιές , ώστε να γιορτάζουμε και να διασκεδάζουμε, σε πείσμα των καιρών. ΤΕΛΟΣ , η Rocksound Agency θα πραγματοποιεί κλήρωση την προηγούμενη ημέρα απο κάθε συναυλία, μοιράζοντας 3 μονές προσκλήσεις για κάθε συναυλία.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι ακολουθούν τις 2 ομάδες της εταιρείας μας στο Facebook και να κανουν επισήμανση τον εαυτό τους (tag) στην φωτογραφία-αφίσα της συναυλίας για την οποία ενδιαφέρονται.

Γενικές Πληροφορίες : Tα Rocksound Nights αποτελούνται από βραδιές γεμάτες μουσική και διασκέδαση στον ιστορικό αυτό χώρο των Εξαρχείων και θα πραγματοποιούνται περίπου 4 φορές το μήνα , κάποια ημέρα της εβδομάδας. Σε κάθε βραδιά συμμετέχουν πέντε ή και παραπάνω συγκροτήματα νεανικής ηλικίας και η συναυλία θα ξεκινάει σχετικά νωρίς το βράδυ έτσι ώστε να τελειώνει πριν τα μεσάνυχτα , με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των μαθητών και φοιτητών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μεταφοράς.

Στόχος και σχέδιο αυτής της προσπάθειας είναι μέσα στην σεζόν 2011-2012 να συμμετάσχουν στις βραδιές αυτές όσα περισσότερα νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες είναι δυνατόν , και στο τέλος της σχολικής χρονιάς να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη διήμερη η τριήμερη συναυλία με τα καλύτερα νεανικά συγκροτήματα της πόλης.

Τέλος , το κόστος της κάθε συναυλίας δεν θα ξεπερνά ΠΟΤΕ τα 10 ευρώ (συνήθως θα είναι 8 ευρώ) έτσι ώστε οι βραδιές να διατηρήσουν τον νεανικό τους χαρακτήρα και να είναι προσιτές προς το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: