Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Πένυ Παπακωνσταντίνου «Φεγγάρι στην ταράτσα» Νέο C.D.






Πένυ Παπακωνσταντίνου

«Φεγγάρι στην ταράτσα»

Νέο C.D.

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου είναι ένα νέο πρόσωπο και μια φρέσκια πρόταση στο χώρο της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής. Σήμερα κυκλοφορεί το πρώτο της c.d., με τίτλο «Φεγγάρι στην ταράτσα», που περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουργια και ολόφρεσκα τραγούδια, σε μουσική και στίχους της Χάρις Τσεκούρα.

Μεγαλωμένη στην Αθήνα, συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής σε διάφορους δίσκους όπου και γνώρισε τους δασκάλους της , Ειρήνη Δερέμπεη (παραδοσιακό τραγούδι) και Κάρολο Κουκλάκη (πολίτικο λαούτο). Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής και ξένης μουσικής όπως Marta Sebestyen , Λιζέτα Καλημέρη , Μαρία Σουλτάτου, Καίτη Κουλιά , Κώστας Μάντζιος, Δώρος Δημοσθένους , Ζωή Παπαδοπούλου κ.α.

Έχει υπάρξει μέλος των μουσικών σχημάτων «Αλός Απόηχοι» , «Σαντουροβιόλι express» υπό την επιμέλεια του βιολιστή , Κυριάκου Γκουβέντα καθώς επίσης και της ορχήστρας «Σεμέλη» υπό την επιμέλεια του Ανδρέα Τσεκούρα, ενώ σήμερα είναι βασικό μέλος της παραδοσιακής γυναικείας ορχήστρας «Smyrna».Η ίδια ως μουσικός παίζει πολίτικο λαούτο , τζουρά και φλογέρες.

Το «Φεγγάρι στην ταράτσα» είναι το πρώτο και ομώνυμο τραγούδι από το c.d. που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, ενώ ένα από τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύει μοναδικά η Αναστασία Μουτσάτσου.

Όλα τα τραγούδια είναι της πολυτάλαντης Χάρις Τσεκούρα, ενώ η Μαρία Καναβάκη ανέλαβε τις ενορχηστρώσεις των κομματιών και παίζει ακορντεόν στα τραγούδια, μαζί με τον Χρήστο Παύλη, που παίζει όλες τις κιθάρες του δίσκου, δίνοντας μας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.



Μαζί της εξαιρετικοί μουσικοί, όπως ο σολίστας Μάνος Αχαλινωτόπουλος που με το κλαρίνο του έδωσε την δική του οπτική και αγάπη σε ένα κομμάτι του δίσκου, ο Γιώργος Μακρής στην γκάιντα, ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος στο μπάσο, ο Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα , η Εύη Κανέλλου στα κρουστά και ο Γιώργος Γκαραβούνης στο νταούλι.

Οι εγγραφές των φωνών-μίξεις-mastering έγιναν στο studio Mythos από τον Σάκη Γκίκα. Η εγγραφή της φωνής στο κομμάτι «Φεγγάρι στην ταράτσα» έγινε στο studio Pazl. H επιμέλεια παραγωγής είναι του Δημήτρη Ιωαννίδη.

Το c.d. κυκλοφορεί από την Artway – Τεχνότροπον και θα το βρείτε σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία.

Ταξιδέψτε μαζί με την Πένυ Παπακωνσταντίνου με ένα oλόγιομο φεγγάρι στην ταράτσα και … Καλή ακρόαση!

To video clip του τραγουδιού, θα το απολαύσετε στο link: http://www.youtube.com/watch?v=fo5AyL_TmMg&feature=youtu.be

Πληροφορίες – Παραγωγή - Management: Artway – Technotropon, 210 5157977, www.liveartway.com Άναστασία Παπαγεωργίου – κιν. 6932 400305, apapageorgiou2000@yahoo.gr . Έλλη Ρουμπέν – κιν. 6944 627299, erouben@yahoo.gr

www.myspace.com/penypapakonstantinou

http://www.facebook.com/?ref=mb&sk=inbox#!/peny.papakonstantinou ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.......
Θέατρο ELIART

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Φεγγάρι στην ταράτσα…με πικάντικη SOS»

Μουσική παράσταση & STAND UP COMEDY

Τετάρτη 9, 16, 23 & 30 Νοεμβρίου 2011, ώρα 21.30

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Φεγγάρι στην ταράτσα» με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από αγαπημένα τραγούδια της παρέας . Οι παρέες γράφουν ιστορίες και οι ιστορίες γίνονται τραγούδια. ΔΡΑΣΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Συμφωνία και έκρηξη λέξεων, μια μουσική παράσταση με stand up comedy, διαδραστικό σχολιασμό , παιχνιδίσματα με το κοινό, μουσικά χρώματα και εναλλαγή συναισθημάτων. Μουσικές ανακολουθίες, κόντρες, μουσικές συνομιλίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας. Η Πένυ Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο «Φεγγάρι στην ταράτσα» αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια που διεκδικούν την ανατροπή…από το «Blue Raincoat» του Leonard Cohen μέχρι την «Λίληθ» της Νένα Βενετσάνου , από τον «Καϊξή» του Χατζηχρήστου μέχρι το «Help» των Βeatles , από παραδοσιακά Σμυρνέικα μέχρι το «Παπάκι» του Άσιμου.

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου είναι ένα νέο πρόσωπο και μια φρέσκια πρόταση στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Μεγαλωμένη στην Αθήνα, συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής σε διάφορους δίσκους όπου και γνώρισε τους δασκάλους της , Ειρήνη Δερέμπεη (παραδοσιακό τραγούδι) και Κάρολο Κουκλάκη (πολίτικο λαούτο).Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής και ξένης μουσικής όπως Marta Sebestyen , Λιζέτα Καλημέρη , Μαρία Σουλτάτου, Καίτη Κουλιά , Κώστας Μάντζιος, Δώρος Δημοσθένους , Ζωή Παπαδοπούλου κ.α. Έχει υπάρξει μέλος των μουσικών σχημάτων «Αλός Απόηχοι» , «Σαντουροβιόλι express» υπό την επιμέλεια του βιολιστή , Κυριάκου Γκουβέντα καθώς επίσης και της ορχήστρας «Σεμέλη» υπό την επιμέλεια του Ανδρέα Τσεκούρα, ενώ σήμερα είναι βασικό μέλος της παραδοσιακής γυναικείας ορχήστρας «Smyrna».Η ίδια ως μουσικός παίζει πολίτικο λαούτο , τζουρά και φλογέρες.

Το «Φεγγάρι στην ταράτσα» είναι το πρώτο τραγούδι που ακούγεται από την δισκογραφική δουλειά που μόλις έχει κυκλοφορήσει και η οποία ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τα τραγούδια είναι της Χάρις Τσεκούρα, ενώ η Μαρία Καναβάκη ανέλαβε τις ενορχηστρώσεις των κομματιών .

Η Ελισάβετ Μπούρα έχει το ταλέντο και την ικανότητα του κωμικού που ξέρει να κάνει stand up που περιέχει προσωπικότητα κι εξυπνάδα.

Μαζί τους 3 εξαίρετοι μουσικοί: Χρήστος Παύλης (κιθάρες), Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά) και Νίκος Χατζάκης (πλήκτρα)

Κείμενα stand up: Ελισάβετ Μπούρα Επιμέλεια κειμένων και σκηνοθεσία: Καίτη Μανωλιδάκη Video : Λάμπρος Γεωργόπουλος

Γενική είσοδος 12 ευρώ με ποτό σε τραπέζι (μπύρα, κρασί ποτήρι ή αναψυκτικό) Το δεύτερο ποτό κοστίζει 3€ η μπύρα , 4€ το ποτήρι κρασί και 6€ το ποτό

Θεάτρο ELIART Κωνσταν/πόλεως 127, Βοτανικός Τηλ.: 210 3477677 www.eliarttheater.gr info@eliarttheater.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Μετρό Κεραμεικός

Για περισσότερες πληροφορίες: Artway-Technοtropon Τηλ.. 210 5157977 & 6932740751 www.liveartway.com www.myspace.com/penypapakonstantinou www.facebook.com/peny.papakonstantinou

κυκλοφορεί….

Δεν υπάρχουν σχόλια: