Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Καίτη Κουλλιά 29.10.2011 23.00



Eliart - Αθήνα




Σε μία εποχή που ευνοεί την απομόνωση, η Καίτη Κουλλιά παρουσιάζει επί σκηνής του «Eliart» μία μουσική συνύπαρξη με φίλους μουσικούς και το κοινό της. Αιτία κι αφορμή η μεγάλη ανάγκη για αληθινές στιγμές γιορτής, που όλοι νιώθουν μέσα στη μέγγενη της δύσκολης καθημερινότητας.

Με πολύ αγάπη και μεράκι η Καίτη Κουλλιά και οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και μερικά από τα πιο «όμορφα» στιγμιότυπα του σύγχρονου έντεχνου τραγουδιού, όπως αυτό εκπροσωπήθηκε μέσα από τη μουσική ευαισθησία των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοϊζο, Ρασούλη, Παπάζογλου, Μάλαμα, Θαλασσινό.
Η δημοτική μας παράδοση δεν λείπει από τη μουσική αυτή συνάντηση και οι πιο φωτεινές από τις μελωδίες των Δωδεκανήσων θα φωτίσουν τη σκηνή του «Eliart».
Υπάρχει λόγος να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή της Κωνσταντινουπόλεως. Σε αυτή τη γιορτή θα συμμετέχουν κάθε φορά και διαφορετικοί εκλεκτοί φίλοι – μουσικοί της Καίτης Κουλλιά.

Στις 15/10 η En Cardia θα μοιραστούν τις ταραντέλες, τη μουσική της Κάτω Ιταλίας και το «Ελα Κασπέντα» με την αιθέρια φωνή της Κουλλιά.

Στις 22/10 ο Όθωνας Μπικάκης (λύρα κρητική) κι ο Νίκος Βενετάκης (λαούτο) θα προσεγγίσουν την έντεχνη και τη Δωδεκανησιακή μουσική μέσα από το κρητικό ιδίωμα, ενώ… στις 29/10 ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου θα ανταλλάξουν τα τραγούδια τους με αυτά της Καίτης Κουλλιά για να αποδείξουν πως όσο κι αν η εποχή μας στενεύει, άλλο τόσο υπάρχει βαθιά η ανάγκη για τα συναισθήματα να ελευθερώνονται και οι άνθρωποι να ανταμώνουν σε μια κοινή γιορτή.
Ευτυχώς, η μουσική προσφέρει απλόχερα τέτοιες αφορμές. «Καλώς ανταμωθήκαμε»!

Παίζουν
Καίτη Κουλλιά (τραγούδι), Ζαχαρίας Βαμβακούσης (ακορντεόν), Γιάννης Σιφναίος (κιθάρα), Νίκος Τζανετόπουλος (πλήκτρα).

Είσοδος 12 Ευρώ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: