Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Soundtruck 01.07.2011

Lazy Club - Αθήνα, Βριλήσσια




Οι SoundtrucK είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του πρώτου τους, άτιτλου ακόμα, album ενώ παράλληλα ξεκινούν διαπραγματεύσεις με εταιρίες διανομής.

Μετά από 7 μήνες εξαντλητικών ηχογραφήσεων στα N.U.R.V. studios υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του master mentor Γιώργου Φλωράκη που ανέλαβε την παραγωγή και του tech freak Γιώργου Αλαμάρα που χειρίστηκε με μαεστρία τα κουμπάκια και το τεχνικό κομμάτι, οι εννέα συνθέσεις αποτυπώθηκαν με επιτυχία και στάλθηκαν στον τρίτο «Γιώργο» της υπόθεσης.

Ο παγκοσμίου φήμης George Marino των Sterling Studios της Νέας Υόρκης ανέλαβε το mastering του δίσκου και σε συνδυασμό με την άρτια δουλειά που έγινε στις μίξεις, έφερε το πλέον επιθυμητό αποτέλεσμα για την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση των συνθέσεων.

Για τον εορτασμό λοιπόν της προσπάθειάς τους οι SoundtrucK, Νίκος Μελάς (φωνητικά), Βασίλης Παναγόπουλος (κιθάρα), Γιώργος Μπούνταλης (κιθάρα), Δημήτρης Λυκάκης (μπάσο), Άλεξ Παπαλεξίου (ντραμς) θα εμφανιστούν την Παρασκευή 1η Ιουλίου στο club/live stage Lazy στα Βριλήσσια.
Εκτός από διασκευές, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα ν' ακούσουν για πρώτη φορά και ορισμένα κομμάτια από τον ολοκαίνουριο, επερχόμενο δίσκο τον SoundtrucK!

Προσκαλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους της μουσικής και των δυνατών ζωντανών εμφανίσεων, να έρθουν και να απολαύσουν μια γνήσια rock συναυλία από μουσικούς που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό και να προσφέρουν άφθονες δόσεις πάθους και ποιότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: