Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

B.D.Foxmoor, Θάνος Ανεστόπουλος 23.06.2011 22.00



Club Privilege - Άρτα



B.D.Foxmoor, Θάνος Ανεστόπουλος

Πρόκειται για 2 καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή, ο καθένας από το δικό του μουσικό πόστο. Το low bap συναντά το rock με κοινό παρανομαστή τα λόγια και την ποίηση. Η “la bruja muerta” συναντά τους ποιητές που τραγουδούν γυμνοί σε μια μοναδική μουσική συνάντηση.

Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project “La Bruja Muerta”, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας” επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας.
Εκτός από το project αυτό, θα ακουστούν κι άλλα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του B.D.Foxmoor, επίτηδες διαλεγμένα για το ύφος της βραδιάς αυτής.
Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.
Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει 5 σόλο album από το 1994. Ωστόσο, η συμμετοχή του είναι καταλυτική σε όλες τις low bap κυκλοφορίες που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100. Το Project “La Bruja Muerta” ετοιμάστηκε στο διάστημα που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο κρεβάτι για λόγους υγείας. Λες και η “κατάρα της νεκρής μάγισσας” έπιασε για λίγο και ευτυχώς έσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το σύνολο των κομματιών...

Ο Θάνος Ανεστόπουλος ο ιδρυτής των Διάφανων Κρίνων, ενός από των μεγαλυτέρων συγκροτημάτων της ελληνόφωνης Rock σκηνής ,ως στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής για είκοσι συναπτά έτη διαμορφώνει και δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος τραγουδοποιίας και αφήνει ένα καθαρά προσωπικό στίγμα που συστατικά του είναι η επικοινωνία και η αμεσότητα, η αυθεντική Rock ματιά του, η εναλλαγή συναισθημάτων, η κατάνυξη από τον συνδυασμό ποίησης και λυρισμού, η μαγευτική χροιά της φωνής του.
Η αγάπη του για την ποίηση τον ώθησε στην μελοποίηση ποιημάτων μεγάλων ξένων και ελλήνων ποιητών. Ποιήματα που τα συναντάμε σε όλη την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Μια δισκογραφία που ξεκίνησε από το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2008.
Έξι δίσκοι και πολλές συμμετοχές σε tribute αφιερώματα και συλλογές, που απόσπασαν τις καλύτερες κριτικές.
Σχέδια που παρουσιάζονται πάντα πλέον σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση δίνοντας την ευκαιρία εικονοποίησης των στίχων του.
Ο Θάνος Ανεστόπουλος ένας αυθεντικός Rock τροβαδούρος και τραγουδοποιός με συνθέσεις και στίχους που τραγούδησαν και τραγουδά η καινούρια γενιά αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της μουσικής σκηνής του τώρα, με φρέσκες προτάσεις ,που φτάνουν να αγγίζουν τον χώρο της ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: