Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Yianneis 22.03.2011.. 22.30 .. Σταυρός Του Νότου / Club - Αθήνα




Μετά τις περυσινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους ,οι καταπληκτικοί ΥIANNEIS θα βρεθούν ξανά στο stage του Σταυρού του Νότου Club. Για 4 μόνο απολαυστικές παράστασεις, πέρα από τα συνηθισμένα.

Είναι ακραίοι και ανατρεπτικοί. Είναι έντονα θεατρικοί και ιδιαίτεροι.
Είναι ταλαντούχοι και πολυσυλλεκτικοί.
Είναι περίπλοκα υπέροχοι και είναι οι ΥIΑΝΝΕΙS!!

Με μόλις ένα χρόνο παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσουν το στάδιο του "ανερχόμενου". Λίγο πριν την εξέλιξη του όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νέου του project "Προ-evolution", το μουσικό σχήμα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, "ντυμένη" με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.
Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show στο οποίο δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.
Κάνοντας πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου, οι ΥIANNEIS θα παρουσιάσουν στον Σταυρό του Νότου Club νέες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Massive Attack και οι Beirut, ο Sting και οι Nirvana, οι Antony & the Jonhsons και οι Prodigy, οι System Of A Down και οι White Stripes, ο Bregovic και ο Πάνος Γαβαλάς και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος θα "παρελάσουν" από το stage του Σταυρού του Νότου δια μέσου των ευφάνταστων ΥΙΑΝNEIS.

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: