Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

THE CALLAS


Οι THE CALLAS λίγο πρίν ξεκινήσουν για την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα με το Velvet Bus και τις επερχόμενες καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στην Ευρώπη αλλά και την Νέα ’όρκη και μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “OBJEKT” εμφανίζονται ζωντανά στο six d.o.g.s για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής τους παραγωγής απο το 2004 (DIY or DIE 2007, THE CALLAS 2008, OBJEKT 2011), σε ένα μαραθώνιο πολύωρο Live.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι NASTY BEACH, η πλέον υποσχόμενη ελληνική γυναικεία rock ‘n’ roll μπάντα οι οποίες και θα παρουσιάσουν το πρώτο τους EP που κυκλοφορεί με τον τίτλο “OBSCENE NOISES”. Το κερασάκι της βραδιάς θα είναι ένα Special Secret Guest. Η επανεμφάνιση μιας σπουδαίας μπάντας μετά από 2 χρόνια απουσίας, η οποία θα συζητηθεί πολύ!

Την συγκεκριμένη βραδιά θα μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε την νέα δισκογραφική δουλειά των The Callas που κυκλοφορεί μόνο σε βινίλιο και μοναδικά handmade artworks στα εξώφυλλα καθώς και την πρώτη κυκλοφορία των Nasty Beach.

Η βραδιά γίνετε με την υποστήριξη του Fab Liquid Recording Studios.

www.thecallas.com
http://nastybeachmusic.blogspot.com/
http://www.fabliquidrecordingstudios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: